What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 10 augusti 2012

LUST IN THE MUMMY'S TOMB (2002) USA, 40 minuter. Regi: William Hellfire.Lust in farsans källare

Misty sover sött.

En ung och kåt tjej (Misty Mundae) vaknar upp och börjar snoka i farsans arbetsrum där av en händelse en mumie råkar ligga. Mumien är en imponerande syn för en ung och lustfylld flicka särskilt då den uppvisar en stor bandagerad erektion. Men någon är svartsjuk...

...vaknar sedan och tar en dusch.

Ojdå, där drog vi nästan hela filmens handling. Nåja, Hellfire, som är en mästare på meningslös film, lyckas dra ut inledningen, då Misty vaknar och duschar, till en fjärdedel av filmen. Sedan börjar själva "intrigen" då Misty, som talar för sig själv med en usel Harry Potter-brittisk accent, smyger ner i faderns arbetsrum för att leta snusklitteratur och nästan snubblar på en mumie som ligger där på golvet. Efter det påbörjas en mycket light version av "Nekromantik" då Misty trots allt blir kåt på en död gammal snubbe. Plötsligt uppenbarar sig Kleopatras (Patty Perturbed) ande i ett hörn och vild av avundsjuka börjar hon smeka sig själv (!) Ja, så håller det på och givetvis får vi prov på hög teknisk kvalité då vissa klipp innehåller ett högt brummande på ljudspåret. En roligt kontinuitetsdetalj är att Misty inte har några trosor på sig när hon smyger in i arbetsrummet men plötsligt har det när hon grenslar mumien. Självklart är trosorna borta igen senare. En ännu roligare kontinuitetsdetalj är Mistys muff som först är triangulär, sedan bred ansad landningsbana och till sist återigen triangulär. Detta mästerverk gjordes m a o inte på en dag, vilket man annars lätt skulle kunna tro.

Kollar in farsans snuskböcker och bjuder på en skön upskirt.

Tro det eller ej men denna rulle var faktiskt inte lika usel som "Mummy Raider" XXXXX-LÄNK trots att den är ännu simplare och billigare. På något märkligt sätt känns denna ärligare i sitt meningslösa uppsåt. Denna dynga påminner faktiskt till en början en smula om "Eugene Vöhrmanns Vild Värld Vol.1" där vi följer med en ung Leena Skog in i duschen. Förmodligen har Hellfire aldrig sett den rullen men det är ändå samma härligt meningslösa uppvisande av en vacker kvinna.

BETYG: 2/7 Asdålig film som är sömnframkallande men vackra Misty är ju med och mumien är ju för jävla snygg!

"Se där! En tvåtusenårig mumie på min ära!"

Plötsligt uppenbarar sig en välbekant egyptisk drottning.

Hoppsan, trosorna på helt plötsligt.

Mumsfillibabba med bandagerad mumiepåle!

"Åååhhh nekrofili is da shi-hit!"

Mumien vaknar i sin "tomb"...

Och så måste förstås Kleopatra få sitt.

Här har vi en porrsida med trailern. Inte helt rättvisande kanske då detta trots allt är ett softcore-epos.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar