What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 3 november 2013

HELL PENITENTIARY (1984) Italien, 88 minuter. Regi: Gianni Siragusa.

 
 
Sleaze slammer!

Volvo sponsrar!
 
Julias (Linda Jones) syster begår misstaget att vänstra när hon är tillsammans med en korrupt pamp och får betala för misstaget med sitt liv. Det enda vittnet som kan länka pampen till mordet spärras in på det lokala kvinnofängelset och drogas ned av den sadistiska fängelsedirektören (Rita Silva). Julia försöker desperat finna ett sätt att klämma åt pampen och när polisen står maktlös ser hon till att infiltrera fängelset för att finna vittnet.

...eller?
 
Tjoho alla HBT-vänner! Er favorit Ajita Wilson dyker upp i denna rulle i rollen som den tuffa fången med ledaregenskaper. Givetvis bedriver hon älskog med både män och kvinnor. Men inte nog med det! Vi bjuds på tonvis med lesbisk sex och som lök på laxen ser den lesbiska fängelsedirektören väldigt drag queenig ut i nyllet. Allt detta förnöjer givetvis även oss andra med tycke för sleaze. Vi har dessutom en skön karaktär i fängelsechefen (ja direktörens chef) som när han inte sitter med näsan begravd i porrtidningar gillar att våldta utvalda fångar som plockas in för hushållsnära tjänster.

Ajita Wilson har hittat en kille med samma frisyr att älska.
 
Yes, som ni märker är detta en typisk WIP-film med alla önskvärda ingredienser såsom ovan nämnda detaljer, duschscener och tortyr. Modet på fängelset är naturligtvis kortkorta kjolar och mer eller mindre öppna blusar så att tuttarna kan hänga ut och luftas vid behov. Praktiskt och snyggt! Det mesta, från manus till slådespeleri, är uselt och ibland verkar kameramannen på fyllan med fokusproblem och skakningar i scener där ett stativ hade varit ett logiskt redskap. Vem bryr sig när huvudsyftet är att visa upp nakenhet och lurviga muffar? Det här är bra skit!

BETYG: 5/7 Välspelat och gripande fängelsedrama...pffffhhttt..ha ha ha!

Är det Mick Jagger i drag som lebbar?

Nej då. Det är ju bara den sadistiska lebbfängelsedirektören.

Heroinet är inte hennes älskling.

Fängelsechefen arbetar.

Här våldtar han en väldigt "motvillig" fånge. "Feel like a littel muff diving" konstaterar han glatt.

Här ser vi att vår vän antingen har en väldigt lång penis eller är otroligt pricksäker med sina juck.

Ni som kan er WIP-film vet vad detta betyder.

Bitch got shanked!
 
Sex- och våldsscener från filmen. Enjoy!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar