What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 16 september 2021

BLOODLUST OF THE DRUID OVERLORDS (2013) USA, 30 minuter. Regi: Michael X. Rose.



Stackars Irland

Sexiga manliga offer.

Året är 428 och blodtörstiga druider härjar på Irland. Inga jungfrur går säkra när de söker offer för sina blodsorgier. Sankt Patrik får det heliga uppdraget av Jungfru Maria att stoppa hedningarnas framfart.

De naivistiska målningarna under titelsekvensen är nog det bästa med filmen.

Efter ett alldeles för långt voiceover-intro blir det snabbt tydligt vilken nivå denna kortfilm kommer att lägga sig på. Om inte introt i sig skvallrade om kvalitén förtydligar druidernas intåg genast saken. Inte ens när dessa amatörer har gigantiska masker på sig kan de låta bli att agera uselt med bara sitt kroppsspråk. Regissören själv som "glänser" i huvudrollen sim Sankte Patte är lika stel som Peter North på Viagra så hur skulle han någonsin kunna regissera andra amatörer att agera naturligt?

Statisten i i vänstra nedre hörnet har tydligen aldrig sett en sådan hårig bringa.

Man förbluffas lite över hur man kan göra en sådan meningslöst usel film när man lagt ner så mycket jobb på masker, kläder och att rådda fram folk. Vi får mestadels ta del av folk i fåniga kläder fjanta omkring i alldeles för långa scener. För att göra saker 79 resor värre har man ett soundtrack bestående av vedervärdigt dålig amatörpunk. Enda ljusglimten vi kan komma på är en upskirt på Mary Urban som spelar ett av offren.

BETYG: 1(+)/7 Helt meningslöst amatörlajvande framför skakig amatörkamera. Plus för ambitiöst maskbyggande, en upskirt och titelsekvenskonsten.

Sankte Patte är down med kidsen.

Gore - utanpå kroppen.

Dessa kristna riter kan te sig märkliga ibland.

Regissören regisserar sig själv med tveksamt resultat.

Trots att man hade TVÅ A-fotografer plus en assistent var det ingen som kom på att man kanske vill ha en rak horisont i bild.

De kanske blev förhäxade av druidens ändlösa skrattande som förgyllde högtalarna i en evighet?

Utan trosor på Irland.

Den här statisten hade tydligen ingen lust att ta av sig sina brallor eller loafers.

Järva stunts när Saint P hoppar genom den brinnande wicker-mannen.

Världen blir psykedelisk när man spetsar en druid.

Spoiler alert: Huvuddruiden är i själva verket Geoff Peterson!

Trailer

Hela pekoralet.

Den älskvärde Geoff Peterson!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar