What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 6 maj 2022

SLASHLORETTE PARTY (2020) USA, 79 minuter. Regi: Paul Ragsdale & Angelica De Alba



Sven-hippa med strippa

Terapeut Ginger Lynn har tydligen sin mottagning på ett hotellrum.

Brie (Molly Souza) ska gifta sig med sin pojkvän Dolph (Andrew Brown) och deras väninna Alexa (Brooke Morris) har fixat till en kombinerad möhippa/svensexa i en stuga ute i skogen. Problemet är bara att Brie är ytterst tveksam till att genomföra giftermålet då Dolph är ett riktigt svin. Påhejad av sin samtalsterapeut (Ginger Lynn Allen) skriver Brie en lista på allt hon hatar med Dolph men festen blir ändå av. Samtidigt verkar någon mer hysa hat och då tillräckligt mycket för att börja mörda partygästerna.

Men är det inte Jim Root från Slipknot?

Ännu en dussinrulle med låg budget avverkas här på Udda Film. Titeln antyder ju en sleazig dumskallevåffla med mycket T&A men det dröjer ett mycket bra tag innan några strippor dyker upp och lättar på paltorna. Ja, trots att filmen endast befolkas av bimbos och kåta korkskallar till män är det förvånansvärt lite naket. Och nej, den gamla porrlegenden Ginger Lynn Allen behåller paltorna på.

Bries charmige pojkvän utövar lite härskarteknik på sin kompis.

Det är inte heller jättemycket skräck/gore som bjuds då dessa element mer används som utfyllnad till det "drama" som pågår. Jo, det är en idiotisk historia fylld med endimensionella typer som regisserats på ett amatörmässigt vis. Så skådespeleriet blir följaktligen på filmskolenivå. Allt detta vore ju skitsamma om man fyllde ut ordentligt med sex och våld men det är som sagt inte supermycket av den varan. Våldet är taffligt och filmen kan inte bestämma sig om den ska vara straight eller en komedi. Ovanpå allt detta ligger ett neo-80-tals-soundtrack av The Grind Theory och Vestron Vulture som väldigt mycket påminner om musiken som användes till In Search of Darkness (Elviras Collectors Edition) (2019). I nämnda dokumentär funkade det jättebra. Här är det fullkomligt malplacé och snudd på distraherande. 

BETYG: 2(+)/7 Funkar väl som tidsfördriv men lyfter aldrig när det gäller sex och våld.

Brooke Morris höfter ljuger inte.

Nej, de höfterna far inte med osanning.

En geek med hawaiiskjorta och VHS-kamera. Det känns som om han är en sån där fluktare.

"Måste...ahh...stretcha..."

Kladda rödfärg med pinne. Fruktansvärt självskadebeteende!!!

Ser rätt naturligt ut ändå.

Aha, en mask! Vi visste väl att det var Slipknot-gitarristen ändå.

Mens kan vara sååå jobbigt.

Brudgummen bjuckas på påklädd striptease.

För jämlikhetens skull får även bruden lite stripparöv i nyllet.

Förvåningen när du knallar rakt in i en pappmachete.

Stripporna lackade på att de inte fick ta av sig allt så de hittade på att de behövde duscha.

Chocken över att yxan är insmetad med jordgubbssylt.

Ibland är mensen så svår att hela jävla moderkakan följer med.

"You have the right to remain erect!"

Trailer

Pilot-trailer




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar