What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 24 mars 2024

DEATH METAL (2016) USA, 5 minuter. Regi: Chris McInroy.



DEATH METAL (2016) USA, 5 minuter. Regi: Chris McInroy.

Just det!

Den talanglöse hårdrockaren Lars (Kirk C. Johnson) försöker tjäna en slant som gatumusikant i den lokala parken men får mest spä och stryk för sina försök. Hans far (Michael Dalmon) får nog och gräver fram en gammal familjeklenod i form av en gitarr skapad av Satan själv. Snart bryter hela helvetet löst.

Ett smärre minus är denna anskrämliga peruk.

Udda Film tar en snabbis och fiskar fram denna kortfilm som visar sig vara i samma anda som Adrián Cardona och David Muñoz cartoon-våldsamma kortfilmer. M a o bjuckas vi på en stund skojigt ultravåld. Fast här i en mer komprimerad form än spanjorernas filmer. De extra ingredienserna med kass hårdrock och ett kontrakt med Djävulen gör ju inte saken sämre. Stort kudos för att barn far illa och den sköna passningen som levereras när hårdrockaren heter Lars. 🙂 Märkligt nog är det även bra skådespeleri.

BETYG: 5/7 Kort, intensivt och kul.

En gura som är så djävulskt bra att den inte ens behöver pickuper!

Farsan är stolt över denna familjeklenod.

En av de tre reglerna för att använda gitarren är att aldrig göra den till en fallos på detta vis.

Vad står på?

Aha!

Arma människor...

YES!!! 😃

Gore-kul, som göteborgarna skulle säga om de inte hade bokstaven Ö.

Trailer

Hela våfflan!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar