What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 3 mars 2024

SWAMP WOMAN (2023) USA, 60 minuter. Regi: Sean Donohue.



Träsk minsann!

Det är tydligt var han kommer ifrån.

Dr. Angela Honeydew (Sushii Xhyvette Holder) har just fått ett nytt jobb där hon har möjlighet att testa sitt nya revolutionerande serum. Den onde Dr. Olsen (Joel D. Wynkoop) har dock fått nys om detta och vill lägga rabarber på formeln till serumet. När hans underhuggare våldgästar Angela och stjäl formeln råkar serumet hällas ut över den övermannade doktorn och hon springer från platsen till synes mot sin död. Hon kommer dock tillbaka - och nu med en färsk törst efter blod!

BREAKING NEWS: Bob Glazier i en liten roll där han faktiskt INTE halar fram sin penis!

Udda Film återvänder till Floridas sunkiga filmträskmarker för lite charmerande skräp. Alla som sett dokumentären "Blood, Guts and Sunshine", av en händelse även den regisserad av Donohue, vet att det finns en blomstrande underground-filmscen i solskensstaten. Vi har ju främst bekantat oss med Joel D. Wynkoop (som ni ser är med i denna våffla) här på Udda Film, men även om vi inte recenserat Donohue förut har vi faktiskt tagit del av den ultrasleaziga "Death-scort Service"-trilogin. Ja, Donohue hymlar inte när det kommer till snaskigheter precis.

Lloyd har inget emot att ställa upp på en liten taskig greenscreen-cameo.

Som sagt, det dröjer inte länge innan Dr Angela uppmanar sin frodiga flickvän (Lunathyst) att hala fram brösten. Det sker under förtexterna där de båda damerna bilar till Angelas nya arbetsplats. Kärleksparet är väldigt måna om sin hygien också så vi bjuds på två långa duschscener där de tvålar in varandra och tokar sig i det porrigt belysta badrummet. 😁 Ni anar förstås att doktorn transformeras till Swamp Woman och hennes nya gestalt är en uppgraderad version av She-Hulk: Grönmålad brud - naken! - med huggtänder och utan fula muskler.

Skönt att konceptet "Visa pattarna!" även är fullt gångbart tjejer emellan.

Skådespeleriet är förstås horribelt och Wynkoop tar i så han skiter på sig i rollen som den galne doktorn. Donohue spelar själv en forskare och gör det på ett så robotartat sätt att resten av ensemblen ter sig som mästerliga. Det blir även lite gore men det är sparsamt med den varan (Känsliga killar varnas!). Ett mord sker helt till en svartruta med endast ljudeffekter.

På tal om tjejer emellan, här hjälper de varandra med hygienen.

Trots att filmen inte tar sig självt på ett dugg allvar blir det inte på ett irriterande sätt. Vi vet alla vad vi kom för och det är precis det vi får. Att man dessutom lagt sig på en barmhärtig tid precis under timmen är ju en bonus.

BETYG: 3(+)/7 Lite småunderhållande trash med gott om sleaze.

Joel D. Wynkoop i ett subtilt ögonblick.

Här går han full Shakespeare.

Här i fullt Hitler-mode. Joel är en mångsidig aktör. (Ja, det är filmbolagets logga som är uppsatt på whiteboarden...)

I Florida har snuten tygmärken som polisbrickor - och det står "Arkansas" på dem...

Hon har blivit.....She-HÛÛÛÛÛÛÛLK!

Hon har hittat nåt att tillfredsställa sig med.

Regissören instruerar sig själv att agera lika levande som en skyltdocka.

 Frukostkorv och laserstrålar?

Joel är PK-sleazig när han bara lufttafsar* på Lunathysts tilldragande barm.

Äsch! Vi slänger in en utdragen duschscen till. Sushii kollar så att regissören får de bilder han vill ha.

Trailer

*Ett nytt ord i Udda Films växande ordbok. Kanske snart dags att ringa Bonniers för en publicering?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar