What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 13 september 2024

BIGFOOT EXORCIST (2024) USA, 70 minuter. Regi: Donald Farmer (& Newt Wallen).



Bigfoot in klaveret

Hemkokt gore.

En djävulsdyrkande sekt frammanar en demon som manifesterar sig som Bigfoot. En nunna (Dixie Gers) har fått gåvan att driva ut demoner och hon ser det som sin heliga plikt att utföra Guds arbete, med eller utan kyrkans godkännande. Denna demon visar sig dock svårbesegrad då den gärna byter värd när den stöter på patrull.

Inte direkt In a Violent Nature (2024) kanske men vi tar i alla fall rygg på en förövare...

Vi är tillbaka i träskmarken som Donald Farmer anlade. Ni kanske minns (nej det gör ni inte!) Udda Films första tragiska bekantskap med Farmers "konst"? Ja just det. Den horribla Hooker With a Hacksaw (2017). Vi lockades dock tillbaka som flugor på skit (nästan bokstavligt där...) av att han denna gång engagerat vår nya favorit Jessa Flux som vi nyligen såg i Murdercise (2023). Så det vara bara att stålsätta sig och spendera ytterligare 70 minuter på billiga bakgårdar i den amerikanska södern.

Bigfoot stalkar dig i stämningsfylld miljö.

Redan i första filmrutan - eller snarare videorutan -  på inledningssekvensen ser man nivån. Taskig hemvideokvalité som, även om den enligt uppgift ska vara "regisserad" av Wallen, visar tydligt vad vi har att vänta. Farmer följer nämligen sömlöst den usla tekniska kvalitén. Skakig kamera är bara förnamnet då man snarare kan snacka om darrig kamera. Ni vet, som när man zoomar in något på långt avstånd men för sitt liv inte kan hålla kameran stadigt. Det är utöver Farmer själv tre kameramän till, så då kan de gömma sig bakom varandra och skylla ifrån sig. Farmer tangerar nästan James Nguyen när det gäller rytm i klippningen och alldeles för långa klipp är normen här. Hans regi är givetvis patetisk då det knappast någonsin har känts tydligare att skådisarna agerar på "Gå dit! Gör det!".

Bigfoot smeker dig försiktigt blodig.

Ja, detta är återigen botten på en tunna med surströmming men filmen är åtminstone inte lika tråkig som ovan nämnda Farmer-rulle. Sedan har vi ju fröken Flux som ännu en gång spelar irriterande bimbo - MEN - det är en irriterande bimbo som tar en dusch! 😛 Hon är dock tyvärr den enda som lättar på paltorna vilket är lite förvånande med de inledande scenernas klassiska inzoomande på (beklädda) bröst och rumpor. Inte ens den porriga cam-flickan Roni Jonah (a.k.a. DarlingNichole) lät täckelsen falla trots att hennes karaktär skulle porrförföra en av huvudkaraktärerna.

Tydligen tog de billiga munkdräkterna slut på Kentucky Buttericks så sektmedlem 3 fick nöja sig med skelettdräkt och kåpa.

Det blir en del gore också men den är förstås i paritet med den övriga buttericksrekvisitan. Själva Bigfoot ser ju rätt kul ut på så sätt att han ser mer ut som en klassisk 0-budget-alien än vad man förväntar sig av en yeti. De verkade tyvärr bara ha en halv gummikostym på partyshoppen filmteamet handlade på så Bigfoot har brallor på sig. 😆

BETYG: 2/7 Det tar sig för Farmer! 😀 Nej, det här är bortom uselt men har man en näckande Jessa Flux och ett särdeles lökigt monster stiger genast betyget.

Där kommer han Bigfoot - i sina sköna svarta brallor.

Årets James Nguyen-pris 🏆 i kategorin ändlösa scener går till detta klipp av bergvägg filmad från bil - i 19 sekunder!

Nämen kolla! Jessa Flux gör aerobics igen. 🙂

Vem visste att hon var inne på zoofili?

En enslig stuga i bergen...😏

Sisters are doing it for themselves - med hjälp av en komihåglista.

Det säger de flesta när de drar igång en Donald Farmer-rulle.

Är det verkligen så där man avslutar korstecknet?

Ronis karaktär är verkligen sugen på sex.

För helvete Farmer! Öppet mål för ytterligare en duschscen men alla pengar gick till buttericksrekvisita eller!?!?

Är du okej Bigfoot?

Jessa är i alla fall en solidarisk tös som inte bangar för en (beklagligt kort) duschscen.

Är det detta som är att kladda på någons bröst?

Bigfoot har hittat färsk prinskorv inuti ett av offren. Är det månne duschbudgeten har käkar upp här?

Detta är en (eller fler) fetisch(er).

Hon trycker verkligen in Herrens kors i nyllet på Bigfoot. Nästan som om hans anlete vore av gummi...🤔

Nä, det är tyvärr inte vad ni tror.

 Damien?

Trailer



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar