What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 20 september 2024

THE SECRET OF CUCK ISLAND (2022) USA. 64 minuter. Regi: Rives Elliot.



Det är hål i botten av tunnan...

Så idag nöjer vi oss med de två enda intressanta faktorerna i filmen: Jessas 'Merica-framträdande och...

Budgetfrilansaren John (John Burgio) försöker skrapa ihop till brödfödan genom att erbjuda filmning för sociala medier. Inte nog med att hans klienter blåser honom, på ett gig råkar han snubbla över en hemlig verksamhet så plötsligt har han agenter efter sig som inte vill honom väl.

...porträttet vi nämnde. Tack för idag!

Vår nya besatthet med Jessa Flux ledde oss till slut till ett riktigt avgrundshål. Nej, förvånande nog inte skapat av Donald Farmer utan av ovannämnda sopa. Det här är ta oss fan ännu värre än Farmers Hooker With a Hacksaw (2017). En jävla komedi som både är pisstråkig och vulgär (på ett pisstråkigt sätt). Det ljuva lockbetet filmen fångade oss med visadae sig vara filmens inledande 15-sekunders-cameo där Jessa Flux åe en slags poster-bimbo för någon konspirationsteoretisk kanal. Förvissa 15 ljuva sekunder men det var allt.

Vi led oss sedan igenom 64 minuter av mestadels förstapersonsperspektiv-spring med en mobilkamera. Lloyd Kaufmann dök också upp i ytterligare en av hans distansframträdanden. Hela hans medverkan var på en TV-skärm och var som väntat helt humorbefriat. Det som ändå var lite mikrokul var att det under denna TV-skärm stod en liten byrå med diverse tablettburkar, medicinska instrument och ett svartvitt porträtt av en uniformerad herre. Det zoomades aldrig in på detta men vet man så vet man och vi kände direkt igen honom som Dr Mengele, vilket var passande då scenen utspelade sig på ett ställe där omänskliga medicinska experiment utfördes. Räcker detta för att ge filmen värde? Öhh nej.

BETYG: 1(-)/7 Det enda som stoppar ett 0-betyg är de 15sekundrarna med Jessa Flux. Jösses vilken smörja!

Trailer

PS. Nej, inte ens en fejkad Ghana-poster kan få oss att le. DS.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar