What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 9 januari 2020

THE SEX DOLL SHE-BITCH (2009) USA, 35 minuter. Regi: Jaison H. Costley.



I ett semi-latexuniversum...

Hon vill snacka efter sex men han är asshole.

Mrs. Cronenbourg, en latexsexdocka tillika hemmafru, tröttnar på sitt avskum till make (Sitara Falcon) som är ständigt otrogen och misshandlar henne. En dag får hon nog och slår tillbaka, men hennes hämnd stannar inte där.

Asshole-mode = Inspiration från en Beastie Boys-video.

Nej då, det är inget konstigt. I denna värld lever människor och latexdockor sida vid sida. Det tycks däremot existera en del rasism mot de uppblåsbara, att döma av hur de behandlas. Jovisst. Udda Film har tagit på sig grillorna och gett sig ut på den tunna komediisen igen. Denna gång dock utan att behöva plocka fram isdubbarna då filmen faktiskt var rätt kul på sina ställen.

Det är inte så värst PK i detta universum.

Det är en grov och burdus humor som presenteras, kryddad med gore och tuttar så vi klagar inte. Det kan ju vara rätt viktigt att presentera en karaktär i en film och det gör man verkligen med råge när Costley ska berätta vilket asshole Mr. Cronenbourg är. Billigt men kul. Ett exempel: Han sitter konstant och pratar i sin mobil när han kör och råkar då köra mot rött varpå han säger: "Whoop! Red light. No cop, no stop. Right? He he he...". Det hela är ett montage där han vräker ur sig oförskämdheter varvat med att klunka ur sin "Liver Thrashin Vodka". Som sagt, helt osofistikerat men rätt skojigt.

Hemmafrun tittar på TV.

Snutarna som engageras när våldsamheter börjar uppstå är så långt ifrån trovärdiga man kan komma men det funkar i detta universum. Gore-effekterna är väldigt grova men ungefär lika trovärdiga som snutarna. Kom ihåg att vissa karaktärer är latexdockor. Ett absurt slut är då föga förvånande.

BETYG: 4/7 Rätt kul komedi helt befriad från hjärngympa.

Han hatar på sin bebis men lyckas ändå dra ordvitsar.

Patriarkatet. Så ser det ut. Ilska, illa sittande kläder och peruk.

Blod är tjockare än...ja, det mesta.

De är...poliser.

Å herregud NEJ!

Schyst altare ändå.

För kvällens underhållning står: Cunt Grinder. Nä, inte Cunt Smasher* - Cunt Grinder. Det är ett sånt där rrrrrröööaaarr-band.

Apropå peruker.

Some like it rough.

There will be blood.

Paushumor. Notera även den allestädes närvarande bowlingkäglan.

Mrs. Cronenbourgs syrra.

Proffsig trailer... Vi älskar ljudeffekten på knivhugget!

Hela våfflan.

*
Cunt Smasher.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar