What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 8 april 2022

BLOODY BENDER (2002) USA, 38 minuter. Regi: Dan Shimer.



Bloody inget händer...

Bender sniffar på ett par nytvättade trosor. Det verkar ju helt galet.

John "Bloody" Bender (Gary Halsten) rymmer från ett mentalsjukhus och behöver nu fixa lite pengar så han kan ta sig till Mexico. Han kan dock passa på att ha lite kul på vägen också.

Japp. Så är det.

Vi gräver oss allt djupare ner i filmvärldens sankmarker här på Udda Film. Vi trodde naivt nog att Filthy McNasty-rullarna vi såg nyss* skulle vara den absoluta botten men den här skithögen var ta oss tusan ännu värre. Till att börja med är den förstås också en amatörfilm skjuten på någon risig camcorder så allt från bild till ljud suger. Det stora problemet är dock "storyn" man vill berätta. Allt handlar om att Bender ska förlusta sig på ett gäng offer men eftersom alllt från budget till talang och fantasi saknas blir Benders torterande det lamaste och långtråkigaste slöseri med videoband man kan tänka sig. Vi serveras typ en torture porn-våffla utan tortyr i bild. Så resultatet blir att det är tittaren som torteras istället... Tur i alla fall att den inte var lika lång som det ökända filmvraket Things (1989).

BETYG: 1(-)/7 Jösses vilken långtråkig amatördynga!

Husets unga dam tycker ändå att han verkar gullig = Hon vill ligga med honom.

Schyst deal att en ungtös vill ligga när man precis rymt från hispan.

Men Benders sexualitet verkar sträcka sig till att lukta på nytvättade trosor.

Peewee Herman gör en cameo.

En sån dundertur att huset Bender våldgästar har en komplett uppsättning handklovar och creepiga verktyg han kan tortera med.

Bender tror uppenbarligen att man ska skära med dessa, inte klippa.

Off camera-splatter.

Lämpligt nog dyker ett Jesus freak upp som försöker frälsa vår förtappade vän.

Men ve o fasa! Bender tvingar stackaren att spela air hockey med honom.

Det får Jesus freaket att lida. "Varför Jesus? Varför tvingades jag spela air hockey? VARFÖÖÖÖR?!?"

Hela vraket.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar