What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 1 april 2022

FILTHY McNASTIER: MAXIMUM DOUSCHE (2005) USA, 48 minuter. Regi: Chris Seaver.



Maximum sewage

Rätt PK tisha ändå...eller?

Lori (Brie Jones) avundas sina tjejkompisars stora bröst och drömmer om att ha lika yppig barm som de. Återigen är det demonen Phil (Tim Ekkebus) som står till tjänst och uppfyller de innersta önskningarna. I och med detta är han ännu en gång lös och slår sig dessutom ihop med den suicidala vampyren Razor McBleed (Jessie Green) för att våldgästa populäre Max (David Autovino) fest.

Det handlar mycket om bröst.

Okej, så självflaggeleringen vet inga gränser på Udda Film då vi följer upp Filthy McNasty (2002) med del två i denna unkna filmserie och därmed har plågat oss igenom hela jävla trilogin. Ibland måste man bara ta en för laget - trots att man inte ens har något....lag.

Bröst med extremt överspel.

Givetvis är det mer av samma vi-är-världens-roligaste-kompisgäng-crap i den här rullen med "komiskt" överspel och ultravulgära skämt. Den stora skillnaden jämfört med de andra två rullarna är att i denna finns inga porrskådisar (såvitt vi vet) men det hindrar ju lyckligtvis inte Brie Jones från att visa brösten. Släktskapet till Stefan &Krister blir lite tydligare här då regissören dyker upp i en biroll med ett par "hilarious" löständer...

BETYG: 1/7 I och med att vi nu sett alla tre filmer är det dags att lämna in denna färdiga trippel med säkra ettor till Tipstjänst.

Inlånade bröst.

Komedidepartementet har sammanträde.

Bröst är lycka!

Bröst med annat än fejksäd.

Galet realistisk glasyr!

Onödigt att klippa bort tandkrämstuben som råkade komma med (No pun...).

Regissören Stefan & Krister sig.

Även låtsasskådisar kan ha tur ibland.

Dags för galet edgy humor igen.

Det jobbigaste för tösen är spånet som inte kan hålla sig för skratt utanför bild.

Men wow!!! Vilket ultraintelligent twist! Humor för högintellektuella.

Synd att de kom på att ninjor är kul. För i deras händer blir ju det en osanning.

Tänk att de inte lekte med ordvitsen "demon seed" här. Förbluffande.

Trailer




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar