What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 14 april 2024

NAKED CANNIBAL CAMPERS (2020) USA, 61 minuter. Regi: Sean Donohue.



Tid att leva, tid att äta

Mycket gore blir det.

Tre grabbar (Beux Leto, Tony D'Arrigo & Matt Froonjian) ger sig ut till en stugcamping för att fiska och dricka öl. När de anländer till platsen varnas de av en skogsvaktare (Cayt Feinics) att inte campa på östsidan av sjön. Detta ger de förstås blanka fasen i och inte heller när de stöter på en mystisk snubbe med ögonlapp som varnar dem å det skarpaste bryr de sig ett skvatt. De verkar ha gjort rätt val då de blir inbjudna på middag av ett gäng brudar i en stuga i närheten. Eller..?

Sith Jade hittade nåt segt i sin ravioli.

Sällan har en titel varit så sanningsenlig som denna. Det dröjer knappt tre minuter in i filmen förrän det bokstavlig är vad vi får se i rutan. Det är inte vilka kannibaler som helst heller. En superhet trio bestående av Sushii Xhyvette Holder (Som vi haft nöjet att se i Swamp Woman (2023)), Sith Jade och Veronica Raine. Det är gott om gore då tjejerna mumsar och kladdar för glatta livet.

De är religiösa.

Vi börjar bli riktiga fans av Donohues alster. Korkad sleaze och oftast med en hel del grannlåt. "Death-Scort Service"-trilogin kanske inte var superkul och ukltravåldet kan bli ganska tradigt men ovan nämnda "Swamp Woman" var ju rätt charmig. Vi gillar att Donohue alltid finner anledningar att peta in duschscener. I den här rullen serveras en riktig praktgruppdusch dessutom!

Är det regin som är så usel eller...

Musiken av Toshiyuki Hiraoka och Tanner Hand verkar ha sneglat lite på både Goblins zombie-soundtrack och Riz Ortolanis kannibaldito. Nu vet vi inte vem som gjort vad och även den ständigt närvarande gratiskompositören Kevin Macleod är krediterad. Något som däremot är störigt är att man har plågsamt hög volym på de musikaliska chockeffekterna. Det är även några märkliga högljudda ljudeffekter i inledningen som låter som chipstuggan i Pringles-reklamen man kunde varit utan.

BETYG: 5(-)/7 Jodå. Den här tramsiga sleaze-festen kryper med knapp marginal in på vår hederssida (Som vi definitivt borde uppdatera oftare!)

...är det Matt Froonjian som är en sån mästerlig skådis? Vi menar, hur kan nån agera så nonchalant vid åsynen av Sushiis fantastiska röv???

Kuslig gryta.

SFX på toppnivå!

Sushii är en mästare på att distrahera män.

Glasburken må vara liten men visst är det smaskig moonshine.

P.O.V. när du blir äten av ett par pangbrudar. Aww yeeh.

Sen kladdas det.

2girls1leg

Fotografen Christopher Leto blir så till sig (Duh!) att han får problem med skärpan. Nästa gång rekommenderar vi lite mer ljus och en stängdare bländare för mer skärpedjup. 🙂

Episk vy. Undra vem det är... 😜 Faktum är att rullen inte uppvisar en enda ful bakdel. Fantastisk casting!

Migrän illustrerad.

Söta Cayt Feinics har tydligen precis tjackat nya tuttar här. Lyckligtvis ser de ändå schysta ut för att vara opererade. Fast de färska ärren får hennes bröstvårtor att se ut som Alice Coopers tidiga sminkning.* 😄 (Nä, ni får själva kolla på filmen för att se det.)

Uppkast!

Dags för dusch igen. Sushii verkar instämma i att Cayts nya juver är välgjorda.

Jason Henne spelar över en smula med skjutandet.

Rena rama snuff-trovärdigheten!!!

Trailer

Vi ser fram emot detta men det verkar dra ut på tiden...

*Ja, det är givetvis den här sminkningen vi talar om.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar