What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 19 april 2024

NAUGHTY, DIRTY, NASTY (2014) USA, 63 minuter. Regi: Chris Woods.



Tråkig, tråkigare. tråkigast

Hon drömmer erotiska drömmar...

En ung kvinna (Krystal Pixie Adams) sjunker allt djupare in i en erotisk drömvärld som blir alltmer depraverad.

...invaderade av sexdemonen!

Mer sleaze från Floridas sankmarker här på Udda Film och denna gång blir det ett riktigt bottennapp. Woods verkar gå för någon slags konstnärlig sleaze i Jesús Francos eller Jean Rollins fotspår men tyvärr har han inte det kvinnliga kapitalet för att ro det i land. Fyra spinkiga och rakade damer som inte på något sätt faller oss i smaken gör det här till en smärre plåga att ta sig igenom. Det matas nämligen bara scener på varandra där tjejerna antingen kråmar sig eller har softcore-sex. De får ibland påhälsning av en sexdemon spelad av allas eder Bob Glazier som fladdrar med sin tunga.

Nej, det är sannerligen inte "Repulsion".

För att addera chockvärde blir det en del gore och chockeffektsinklipp på demonen. Woods måste ha lagt ner en evighet på redigeringen då det bokstavligen är rena rama stroboskopklippningen på sina ställen. Det gör det inte bara långtråkigt att se skiten utan även otroligt besvärande. Dialogen är minimal så det blir mest Kevin Macleods gratismusik vi får lyssna på, avbruten av diverse chockeffekter.

BETYG: 1/7 Pisstråkigt och antierotiskt.

Och så långt ifrån Francos "Female Vampire" man kan komma.

Man kanske skulle låtit Jesus göra den här filmen då...

Åtrån tilltar.

En vampyr behöver inte dina hål för att penetrera dig.

Det är konstnärligt. 😑

När du inte vet vad du ska göra med dina gamla VHS-band.

Tänk att tjejer som lattjar i badet kan vara så o-erotiskt och tråkigt.

"Jamen då adderar vi lite gore!"

Den kommande (?) uppföljaren har i alla fall en del hetare brudar. Den kan i vilket fall inte bli sämre en den nyss sedda snooze-festen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar