What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 24 maj 2024

OMNIBUS OF BLOOD (2018) USA, 66 minuter. Regi: Brad Twigg & Juan Sanchez.



Omnisleaze och blod

Varning för "humor".

Detta är en antologi av två herrar som representerar filmbolaget Fuzzy Monkey Films. En salig blandning av amatörsplatter, fisskämt och T&A.

Bukkake-besten slår till igen.

Undergroundscenen spirar i det knasiga landet på andra sidan Atlanten. Det finns glada amatörer i alla möjliga avkrokar och alla älskar sleaze, splatter och gore. Just var FMF huserar har vi inte stenkoll på. Vi har för oss att de verkar i Maryland eller West Virginia. Inte långt från W.A.V.E.-land m a o. Nu är dock FMF långt mer besläktat med sina Florida-kollegor som exempelvis Sleazebox. Till vår glädje är floridabekantingar även beresta så vi ser Cayt Feinics poppa upp i en av kortfilmerna, nämligen "Ni Mang Juan", en gullig liten incesthistoria.

Pappas flicka är ofrivilligt Satans tjänare.

Nästan alla filmer präglas av en glimt i ögat som inte alltid är så charmig. Det blir helt enkelt lite för "kul" emellanåt. Vi skrattade i alla fall i första filmen "Menstrual Massacre" när den översexuelle strippar-dude:n Terry, spelad av Edward Generazio, får en avsugning, kysser sin egen biceps och nöjt proklamerar: "America".

Introducing the Terry-nator!😍

Googlar man på FMF märker man att de inte gjort supermånga långfilmer precis utan verkar hålla sig aktiva genom att mångla ut kortfilmsantologier. Eftersom vi lär se mer från detta bolag på Udda Film förväntar vi oss en och annan repris, men någon/några av deras längre verk poppar säkert också upp. Efter den här antologin är våra förväntningar i alla fall inte jättehögt ställda.

BETYG: 2(+)/7 Plus för mängder av T&A och då ganska grov sådan. Humorn drar dock ner en hel del.

Han är en sexuell akrobat!

En sexatlet!!!

"Curious"...

Onödig duschscen: check.

Besatt av Satan eller tarm?

Drag-humor med Jesse L. Green.

Nadia White backar inte för ett blodbad.

En redneck-pimp och hans handelsvara.

Cayt Feinics är så mediamedveten att hon tatuerat in sitt Insta-alias på låren.🤑

Amatörskådespeleriets vedermödor.

Oopsie! Pappsen stormade in när syskonen lekte.

Banan skänker fröjd.

Ni ser pågående humor i bakgrunden...

Ja, det är så man vill gråta jordgubbssylt.

Richie Acevedo är en hårig karl, men armhålorna rakar han minsann.

Hon dreglar filmjölk? 

Nej höreni, inget videoklipp denna gång.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar