What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 13 oktober 2023

AXEGRINDER (2005) USA, 81 minuter. Regi: David Palmieri.



Clowner även bakom kameran

Detta borgar för kvalité!😑

Ett gäng ungdomar åker ut till skogen för att campa och festa. Tyvärr har de valt en skog som yxmördaren Freddy Palmer (Jed Rowen) ser som sitt personliga revir...

Tänk på att ett asfult grönt sovrum även kan fungera som green screen.

Vi rotar fram en sunkig rulle ur Sterling Entertainment-lådan och då vet ni att det vankas skit med tanke på att de bl a gett ut Skullface Astronaut-filmer som den horribla "Things"-serien*.

Såhär chockad och bedrövad blir man när man ser sina föräldrar mördas.

Vi har inga illusioner om att få se en bra film men kanske det kan bjuckas på lite ostig gore och T&A? Njae, det blir efterhand allt mer uppenbart att man oftast väljer den simpla off camera-vägen när det gäller våldet och förlitar sig på lama mordlösningar. Visst, det finns väl en del lökig gore men den är lam även med DIY-mått mätt. T&A då? Här har vi den riktiga blåsningen! Med tanke på att filmens karaktärer är halvt förståndshandikappade snubbar och bimbos som vill ha sex är bristen på nakenhet slående. Vad har dessa karaktärer för syfte om inte för att slaktas och exponeras nakna? Faktum är att trailern (som ligger innan filmen och därmed spoilar) har mer nakenhet och gore än själva filmen. Varför i hela fridens namn klipper man bort det enda som skänker rullen ett uns av värde???

Lesbianer som utövar kuttrasju med kläderna på straffas hårt.

I övrigt är våfflan ett amatörpekoral skjuten på taskig video med genomusla skådisar och crappigt klippt. Ett exempel på det sistnämnda är kampen mellan skogspervot och Freddy som aldrig vill komma igång. Vi får njuta av deras standoff-dansande i vad som känns som en smärre evighet.

BETYG: 2/7 Ja, trots sågningen har vi sett långt värre crap här på Udda Film.

Vad varje skogspromenad behöver är en boombox som spelar generisk crap-musik.

Clownmasker...zzzz...

Lasist!

Chockerande att töntar fortfarande inte har råd att laga brillorna.

Gore!!!

Lyssnade filmteamet mycket på Green Day månne?**

En s k muppet standoff.

Stackars Laura. Ingen fjäder i hatten att bli hyllad i en sån här film.

Trailer


**




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar