What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 14 juli 2024

SANTO VS. THE MARTIAN INVASION (1967) Mexiko. Regi: Alfredo B. Crevenna.



Santo unmasked!!!

Konstig rollista.

Marsianer kommer till jorden för att förbereda en invasion och de väljer Mexiko för att demonstrera sin makt. Santo (Densamme) blir förstahandsvittne till hur de tillintetgör hundratals åskådare på ett sportevenemang. Santo själv sparas av marsianerna då de vill kidnappa honom och professor Ordorica (Manuel Zozaya). Santo måste hitta ett sätt att slå tillbaka mot de till synes oövervinnerliga utomjordingarna.

De har ju ett riktigt fint budskap de där marsianerna.

Vi hoppar fram några år från förra filmen Santo in the Wax Museum (1963) här i vår minifestival på Udda Film och tar del av Santos kamp mot sexiga besökare från grannplaneten. Jodå, de välbyggda marsianerna ser ut att komma direkt från en föreställning på Moulin Rouge el dyl. Barbröstade muskelmän i silvertajts och brudar i dito baddräkter. Alla har söta små silvermantlar och fräscha silverhjälmar med ett astralöga på (som de dödar eller hypnotiserar människor med). Snubbarna har även långt blont hår (hyperrealistiska peruker...) så de ser ut som bögiga asagudar allihop.

LOL.

Ja, marsmänniskorna är filmens behållning och den fullkomligt ologiska och korkade handlingen är kryddan. Vid ett tillfälle bestämmer sig t ex utomjordingarna för att smälta in bättre genom att klä sig som grekmytologiska karaktärer! De har krafter som lätt kan utplåna människor i en blinkning men envisas hela tiden med att istället fejkbrottas med Santo.

Ha ha, no shit Sherlock!

Just det ja. Denna eviga brottning... Återigen får vi genomlida långa brottningssekvenser. Det enda som lättar upp stämningen är när en marsian, utklädd till en mänsklig brottare, stångar Santo i röven. 🙂

BETYG: 2(+)/7 Tyvärr känns det som om det mesta från skådespeleri till regi går på halvfart och en ypperlig premiss totalt slarvas bort.

Superspecialeffekt när människor utplånas. De fejdas helt enkelt bort.😄

Även barn. All hail the martians!!!

Gör nåt då Jesus!😪

Santos gode vän Dr Ordorica är vetenskapsman. Det spelar ingen roll vilket slags fält han verkar i. Han måste ändå ha ett ordentligt labb!

Ja, vad fan gör en sexig barbröstad man i barnens sovrum???

Sådärja! Nu smälter de bättre in bland jordlingarna.

De är marsianer.

Äsch, bara män som umgås och har kul.

"Det är skönt att få stryk - bögstryk" Peter Wahlbeck 1994.

Nu ska ni inte vara så självkritiska tjejer.

Nackfisen är ett förödande grepp inom brottningen.

Det finns absolut inget som är bögigt med fribrottning.

Maskerad marsmänniska har just slitit masken av Santo.😮

Här stångar han Santo i anus.

En annan marsmänniska har just plockat masken av Santo.😲

På marsianernas rymdskepp finns en spak vars enda syfte är att spränga skeppet i luften...

Ha! Vi visste väl att marsmänniskorna kom direkt från nån Lido-föreställning.

Lång trailer

Hela rullen. Tyvärr endast med spanskt textningsalternativ.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar