What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 26 juli 2024

BABEZILLA VS THE ZOMBIE WHORDE (2022) USA, 60 minuter. Regi: Andrew J Chambers.



Även Iowas bakgårdar har trash

Charmiga män...

Ett par meth-kokande töntar (Kevin Heesacker & Erik Luna) kläcker en plan där de ska hypnotisera kvinnor med gulliga djurvideor på internet. Detta så de vallfärdar till töntarnas källare och blir deras sexslavar. Planen går fel och kvinnorna förvandlas istället till kåta zombier som slaktar varenda man de kommer i kontakt med. Presidenten (Gora Chand Saha), som är på semester i Indien, ringer Babezilla (Stephanie Love) för att lösa problemet.

...utforskar intimitet på strippklubb.

Vi verkar vara ute på en oavsiktlig mission att avtäcka varenda sunkigt litet produktionsbolag som finns i hela USA här på Udda Film. Den här gången har vi hamnat i Iowa (gissar vi, då fler scener skjutits här än i angränsande Nebraska). Det är det infantila bolaget Hojbob Productions som står för dagens "underhållning" och man förstår snabbt vad klockan är slagen av bara titeln och förtexterna.

Babezilla äter isglass.

Vi förväntade oss däremot inte en så långtråkig inledning. Förtexterna bränns av ovanpå en lång scen där Stephanie Love strippar inför ett gäng trashiga herrar till tonerna av någon olidlig trallpunklåt. Sällan har vi velat att en striptease ska ta slut som när vi ser denna. Det är främst trallpunken som är olidlig men Love är väl inte heller direkt vår typ med sina silikonpattar, piercingar och tatueringar. Schyst röv dock!

Tönt med buttericksnacke klipper...lax???

Nästa scen introducerar töntarna och här öppnas även helvetets portar till den talanglösa humorns krets. Ja, bara anblicken av en snubbe med en glansig pudelrockperuk från amerikanska Buttericks talar sitt tydliga språk om nivån och inte heller denna scen vill ta slut i rimlig tid. Detta följs av en scen där tönt 2 klipper sönder en drogad horas kön (???) på toaletten. Ytterligare en scen där regissören somnat vid redigeringsbordet. De "spännande" scenerna med töntarna mixas upp med scener hemma hos Babezilla där hon: Suger på en isglass, gör yoga, äter en banan och tillreder falliska grönsaker...

Babezilla utövar yoga.

Men så 20 minuter in kommer själva zombietramsandet igång. Allt är väldigt "humoristiskt" och det bjuds på mängder av usel hemkokt gore. Halvvägs in i rullen dyker Gora Chand Saha som spelar presidenten upp och här blir det faktiskt lite småkul. Vi har alltså en indier iförd någon slags elvisperuk framför en greenscreen där dagligt indiskt gatuliv spelas upp. Han pratar här i telefon med Babezilla, eller "Bahbeh-jilla" som han kallar henne. 😄 Tillräckligt off the wall för att vi ska gilla det. 🙂

Humor deluxe i mammas källare. (Stackars Jimi som ska få synas i dessa sammanhang 😥 )

Konfrontationen mellan Babezilla och zombierna är också en uppvisning i smaklös trash och lågbudget. Zombietjejer i alla storlekar, med mer eller mindre kläder på sig, stapplar fram ur ett majsfält och stönar "Penis...penis"  istället för sedvanliga "Brains" då förstås. Babezilla får ta till hela sin vulgära arsenal för att bekämpa de odöda och kåta damerna.

BETYG: 2(-)/7 Detta är bortom uselt och humoristerna vill man vrida nacken av men presidentklippen och zombiebataljen lyfter denna dynghög ur den allra lägsta träckpölen.


Babezilla äter banan...

...precis på samma sätt som alla andra.

Majskolven fascinerar Babezilla.

Hon har helt plötsligt förvandlats till den första zombiehoran.

Fler zombiehoror dyker upp - allt till de fräscha männens initiala glädje.

Rena rama snuffen!

Ge dem lillfingret och de tar hela handen.

Glupska zombiehoror.

Eyes up here mister! Sluta läs från telepromptern din fjant.

Filmens egentliga stjärna.🤴

Ja, hon heter Babezilla av en anledning. Stackars tös. Puffran kostade så mycket att klädbudgeten blev lidande.

"Penis...penis..."

Jätteglad zombietös.

Ja, det är svårt att hålla sig för skratt när ens enda replik är: "Penis...penis...".

Tyvärr ser man inte här på denna stillbild hur Stephanie hjälper specialeffekten genom att frenetiskt rekylskaka sin kropp. Ni får kolla trailern nedan för det.

Magnifik CGI. Nej, vi vet inte vad grejen är med nitluvan...

Förutom ypperlig CGI hjälper flickorna till genom att skaka sina lekamen. Några av dem har lite svårt med konceptet så de dansar istället.

När inte megapuffran hjälper tar Babezilla till en dödlig titty twister.

Bästa idén i hela filmen! Dölj töntarna bakom en snygg röv. Tyvärr räckte inte tänkandet till att fixa fram en lampa för att belysa ändalykten (No pun intended).

Trailer



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar