What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 5 augusti 2019

TRUST YOUR PHOTOGRAPHER (2016) USA, 87 minuter. Regi: Bill Zebub.



Lita på att de blir tråkigt

Fräsch-Bill förlustar sig.

En sadistisk våldtäktsman kidnappar en fotograf för att använda honom och hans telefon för att locka till sig nakenmodeller som han kan förlusta sig på.

Det är konst att blurra del av bilden???

Och det är exakt allt som händer i hela jävla filmen! Yep, vi har gjort misstaget att kolla på en Bill Zebub-film igen*. Borde vi inte ha lärt oss vid detta laget??? Så lättlurade spån på denna redaktion. Ett gäng nakna damer och en skön premiss så är vi hookade - och lurade.

Äntligen en attraktiv tjej. Hjälper dock inget mot tristessen.

Den här gången skippar regissören humorn och mitt i brinnande #metoo-tider gör han den creepigaste av våldtäktsfilmer. Men det är regissören själv som är den creepige. Filmen i sig är bara vansinnigt långtråkig. Tydligen har Zebub förälskat sig i 120fps-läget på kameran för den överväldigande majoriteten av filmen utspelar sig i 4x-slowmotion. Så vi får "njuta" av att se regissören (iklädd rånarluva) kladda på och låtsasvåldta tjejerna i ultrarapid i nästan en och en halv timme. Förutom sista scenen (Ja ja, SPOILER ALERT) där fotografen tvingas våldta två tjejer.

Hon försöker i alla fall låtsas att hon blir våldtagen. Kanske är det äkta sorg när hon tänker på vem som faktiskt kladdar på henne?

Det enda Bill Zebub åstadkommer (förutom att han fyllt på sin privata spank bank) är att få oss att ställa oss frågan var gränsen mellan pervo-creepighet och konst går. Det finns någon lam ursäkt om att detta ska förmedla en otäck känsla men det ger vi inte mycket för. Grejen för oss är att vi inte TROR på Zebub och därmed tycker vi inte det är konst. Annars kan man för vår del gestalta vad för äcklerier och perversioner som helst och det är konst - bara det är ett äkta uppsåt.

BETYG: 1/7 Bill Zebub håller på och karvar ut en alldeles speciell hörna på Udda Film med en perfekt svit av ettor!

Creepo-Bill tafsar vidare.

Kisse vill också vara med. Där ser ni. Katter är inte så smarta som ni tror.

Det manliga offret tvingas suga röv. Nåja, han är i alla fall attraktivare än Molest-Bill så tjejerna kan tacka sin lyckliga stjärna.

Trailer




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar