What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 30 april 2010

THE CRUCIFIER (2005) USA, 75 minuter. Regi: Bill Zebub.

Okej...ordningen tydligen återställd här på bloggen och bilduppladdningen ser återigen normal ut. Det var ju attans trevligt. Hoppas det förblir så också. Då kan vi ta och fira denna Walpurgis-natt med en riktig skitfilm som dagen till ära har en massa ockulta förtecken. Håll till godo! (?)


Satanistpsykotisk fetischfilm?

Katatoniskt gungar han fram och tillbaka - supergalet!!!

Nja, snarare någon slags kvasikonstnärlig ursäkt att visa mer eller mindre avklädda kvinnor fastbundna på kors. Vi får följa med in i ett märkligt schizos (Rocco Martone) "vansinne". Dels har han ett förvrängt jesuskomplex och dels en förkärlek för att göra kvinnor illa. Han hör ständigt röster och hans favoritsysselsättning är drogpartyn där man maskerar sig och tar syra, vilket bara eldar på hans galenskap. Men är det verkligen bara hans schizade hjärna som driver på hans förvridna verklighetsbild?

Usch! I natt är verkligen alla syndare ute och gör illdåd. Här har någon dränkt Jesus i hallonsaft.

Jag vet inte mycket om regissören Bill Zebub men han ska tydligen vara en snubbe från New Jersey som brinner för att göra märklig amatörfilm. Konstigt då att han har brytning som låter ganska svensk, om än en mycket svag sådan. Vidare står bandet Coph Nia för soundtracket, med sin pretentiösa ambient-/industrimusik med Aleister Crowley-texter, och de råkar ju ligga på en svensk label. Därtill låter "sången" ungefär som Bill Zebub. Nu spekulerar jag bara i ren ignorans och ärligt talat vem fan bryr sig? Filmen är i alla fall skit. Det ska vara så läskigt psyksjukt och vansinnigt men det blir endast långtråkigt. Rösterna schizot hör får mig bara att garva och tänka på Onkel Kånkel och det ständiga mytologiska/satanistiska dravlet får mig bara att börja tänka på hur jag ska möblera om på mina hårddiskar imorgon. Vissa partier är som musikvideor där schizot uppträder "galet" och/eller hotfullt mot någon kvinna till tonerna av Coph Nias tråkiga musik. Emellanåt klipps det in bilder på halvnakna brudar fastbundna på kors i skogen. Något som förklaras i den superlama upplösningen av filmen som därtill illustrerar jätteluckor i "handlingen". Tydligen har Zebub samarbetat med en fetischsajt på nätet som specialiserar sig på korsfästa nakna tjejer eller så kanske han rent av ligger bakom skiten? I vilket fall fungerar filmen som en gigantisk reklamfilm för sajten. Zzzz...

BETYG: 1/7 Återigen, trevligt att se avklädda kvinnor men that's it! Långtråkig smörja fullspäckad med mytologiskt Crowley-dravel.

The REAL "Jesus" är tydligen en snubbe som klär sig i mask med uppochnedvänt kors.

Det här är "Lucifer" som tar en liknande kläd-approach som "Jesus".

Oj! Det är både psyksjukt och ockult när han sitter här med en massa tända ljus och hör läskiga röster som bryter på svenska.

"AAAARRRRGGHHH! Varför gjordes den här filmen???"

"AAAARRRRGGHHH! Varför sparkades en öppen dörr in med en sån lam och förutsägbar kommentar i bildtexten ovan???"

En kurvig tjej stretchar i skogen. Pryd också, eftersom hon till skillnad från andra vägrade lätta på underkläderna.

"Spegel spegel..." Nä, vi skiter i en uppenbar kommentar till.

Ytterligare en pryd och kurvig tjej som deltar i lite skogs-bondage.

Alla ni som gillar att slå på en fet hövding: Så här ser det ut när man är stenad.

Från misogyn till kvinnodyrkare. Tvära kast minsann!

Här har vi en mindre kurvig tjej som inte är rädd för att blotta sitt innersta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar