What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 3 maj 2021

THINGS (1989) Kanada, 83 minuter. Regi: Andrew Jordan.



Under avgrundsnivå

När en film är så dålig att en professionell sexarbetare måste dölja sin identitet bakom en mask.

Ett par har svårt att få barn så de ber den lokale läkaren som sysslar med mystiska experiment om hjälp. Resultatet blir enormt fruktsamt, fast inte riktigt som det barnlösa paret tänkt sig.

Apropå professionell sexarbetare, här har vi Amber Lynn som läser cue cards i 90 graders vinkel från kameran.

Det är hög tid att ge Udda Films-redaktionen en tapperhetsmedalj för det uppoffrandet man precis gjort för allmänheten! Vi har tagit en gigantisk filmkula rakt i hjärtat för att rädda er alla från detta monstruösa verk. Ja, eftersom vårt minne är kortare än Weng Weng utser vi det här till den sämsta filmen vi sett. Jösses vilken plåga!

Den ondskefulle doktorn experimenterar för fullt.

Tänk er att bli instängd i ett nergånget hus tillsammans med ett par muppar med en super-8-kamera och en helvetes massa öl så har ni hela filmen klar för er. Det skulle kunnat vara lite småkul med all gore och de förvuxna papier maché-myrorna men icke sa Niclas. Detta är ren tortyr. Ofta har man inte en susning om vad som pågår och ofta händer det inte ett skit. Det klipps fram och tillbaka och det genomusla pålagda ljudet är inte till stor hjälp. För att göra saker ännu mer outhärdliga har man tonvis med amatörmusik pålagd (och sönderklippt) i bakgrunden.

Men är det Anthropophagus the Beast han experimenterar på?

Porrstjärnan Amber Lynn har man på något märkligt vis lyckats engagera och det kanske förklarar den förbluffande budgeten på 30 000 CAD. Vilka 8-åringar som helst med en billig skitkamera skulle kunna producera en proffsigare film än denna - GRATIS. Lynn "spelar" en nyhetsuppläsare. D v s hon läser cue cards som är placerade åt helsike för långt åt sidan så hennes blick är riktad mot allt annat än tittaren. Det är allt. Nakenheten står istället någon anonym prostituerad för. Ja, eftersom det är en drömsekvens hon är med i kan hon ha en billig djävulsmask på sig.

BETYG: 0/7 Det är en plåga att ta sig igenom detta haveri till film och det finns inte ett uns av humor i något av skiten.

En av de fräscha huvudrollsinnehavarna.

Myra med bett.

Trodde ni att Henrik Möllers malmöfyllerifilmer skildrade den sunkigaste av stämningar? Think again!

Blodflödet stoppas. Kan ingen stoppa filmen!?

Detta är bara början till vad filmen framkallar.

"They ate Susan!"

"They ate her to the SKULL!" (Okej, det här är lite småroligt faktiskt...)

Gardinerna på denna dörr sammanfattar kvalitén på denna film på ett utmärkt sätt.

MAKE IT GO AWAY!!! 😱😫😬

Vad i helvete har Tony Iommi och Black Sabbath någonsin gjort för ont för att förtjäna detta?

När man ser denna trailer skulle man faktiskt kunna få för sig att det är en rolig film.

Tagna ur sitt sammanhang blir saker oftast mycket roligare.

Det hörs att det är kanadensare i alla fall.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar