What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 17 november 2023

AMAZONS (1986) USA, 84 minuter. Regi: Alejandro Sessa.



Rövsparkande krigare som också visar röv

Trolldom!

Världen håller på att bli en allt dystrare plats då den onde trollkarlen Kalungo (Joseph Whipp) är på erövringsstråt med till synes oövervinnerliga magiska krafter. Det enda som skulle kunna stoppa honom är ett mytiskt svärd med krafter ännu större än Kalungos. Amazonkrigaren Dyala (Mindi Miller) är den enda som kan hämta svärdet då hon är den utvalda. På sin strapatsrika resa att finna svärdet har hon med sig sin rival Tashi (Penelope Reed-Woods) och de behöver lägga sin gamla familjefejd åt sidan för att lyckas med uppdraget.

Det lönar sig att vara djävulsdyrkare (eller nåt).

Låt oss ta dig med till forna tider, när trollkarlar och demoner slogs mot stolta krigare! När magiska krafter kunde stoppa hela arméer! När silikonbröst och brasiliansk vaxning var på högsta modet!!!

Såja. Slut dina ögon...öhh..öga.

Ja så ser det ut i en typisk Cormanesque barbartid. Detta är förstås en typisk sleaze & cheese-rulle med snabba billiga lösningar och en hel del omotiverad nakenhet. Man skulle förstås kunna hyckla till det en smula och hylla hur starka kvinnokaraktärerna är. Man har en drottning på den goda sidan och en riktig asskicker till brud som hjältinna. Ja, hon ramlar även på en stam med försvarslösa unga tjejer som hon tränar upp till rövsparkande krigarbrudar. Men så har vi ju faktumet att damernas tuttar råkar ramla ut titt som tätt. :) Våra hjältinnor behöver ju dessutom hålla sin hygien på den strapatsrika resan så nakenbad blir det. Även Tashis morsa (Danitza Kingsley), som dubbelspelar med den onda sidan, ser till att näcka och ha het sex med den onde trollkarlsgubben. För er stackare som är fans av åldersdiskriminering vad gäller tjejer kan nämnas att Tashi och modern mer har åldersspann av systrar än något annat...

BETYG: 4/7 Man får precis vad man förväntar sig av denna rulle och fantasy-fånerier mixat med en stor slev sleaze är ju alltid trevligt.

Mördandets eufori!

Krigare som tänker på sin resehygien.

Detta lockar fram...

...den ena...

...efter den andra...

...efter den elfte...

...fluktaren i denna ödeskog!

Kramizar.

De snubblar över en sån där Midsommar-sekt.

Vilket även lockar monsterfluktare.

"Are you strong enough att lapa lite gubbollon?"

Jodå! De kastar sig i farbror trollkarls mysiga säng med charmigt förvridna ansikten inkarvade på sänggaveln (Drives da ladies loco!!!) 😆

Låt oss landa lite i post-coitus-mys.

Grandaddy är mer än nöjd. 😀

Pagash-stammen är lite kinky med sina fångar.

Fångvagnen har ett inbyggt S&M-hjul.

I vagnen drogar fångarna ner sig med nån slags anti-kokablad (Klart neråt effekt i alla fall!).

Pagasherna dyrkar Jabba the Hutt-trädet.

Offren till Jabba the Hutt-trädet får springa ett slags #metoo-gatlopp innan de offras.

Jabba the Hutt-trädet myser.

"Där borta ligger salongen som ger en fantastisk brasiliansk vaxning."

Balgur måste vara det lamaste ondskefulla väsen någonsin. Hans frånfälle kan vara bland det mest patetiska som skådats.

"Give me victory or give me head!!!"

Trailer

Svettiga muskelmän blir piskade av Pagash-typerna.

Flukt i skogen! Scenen är dock spegelvänd för att undvika fluktande YouTube-robotar (Det har visst funkat i 4 år i alla fall...)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar