What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 11 februari 2016

DIE NYMPHOMANIN UND DAS BÜGELBRETT (197?) VÄSTTYSKLAND, 12 minuter. Regi: Okänd.En titt i fröken Steegers CV

"Doobi doobi doo...Vakna älskling. Mamsen vill leka lite."

Den stackars kåta hemmafrun (Ingrid Steeger) kan inte förmå sin karl att bedriva skön älskog med henne. Karln sticker istället iväg till jobbet och lämnar den arma frun ensam med längtande sköte. För att föra tankarna bort från sitt skälvande underliv börjar vår hjältinna stryka. Det är då hon får en lysande idé!

"Mmmhh...Mamsen vill ha pappsens köttmusköt."

Nix, kära läsare. Trots beskrivningen ovan och härjad super-8-kvalité utan ljud är detta ingen riktig porr-loop. Det närmaste vi kommer en äkta sexuell handling är när Ingrid drar i en inte alltför hård penis. Annars är detta klassisk fejksex. Självklart går det rykten om att det ska existera en mytisk längre version där det bjuds på ytterligare någon dryg halvannan minut men vi finner det osannolikt att unga fröken Steeger blir påsatt på riktigt där heller.

"Nähe, då får det bli självmassage istället."

Behållningen av denna lilla våffla är förutom det uppenbara med Steegers oklädda skönhet även konceptet att hon stillar sin kåthet med att ringa efter strykjärnsreparatören(!). Även om strykjärnet behöver ses över är det förbluffande att strykbrädan håller då Ingrid placeras på denna för påsättning. Även om hon är ganska petit måste den där strykbrädan vara av vidunderlig tysk kvalité för att hålla för ett samlag.

BETYG: 4/7 Trevligt att se Ingrid ta sin första stapplande karriärsteg.

"Hm, om det fanns lite mer luft ovanför mitt huvud i bild skulle ni se en glödlampa tändas."

"Hö hö. Få se om strykjärnsreparatören går att locka i musfällan."

"Ååhh..du är så flink med dina strykjärnsreparatörsfingrar*.

"Varför blir det inte mer styrsel i köttnudeln och varför har jag ett gigantiskt fingeravtryck på skuldran?"

Strykbräda av tysk kvalité håller för påsättning av petit Mädchen.

That's right. Work that strykbräda!

"Vem faun va dä där?"

Och så lite konstnärliga dubbelexponeringar för att avsluta loopen.

Nej, inga sköna klipp denna gång.

*Tror Udda Film är på banan igen med ordmyntandet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar