What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 17 juni 2024

WITCH'S FEAST (2003) USA, 35 miinuter. Regi: Gary Whitson.



Koka soppa på ett lik

Pamela klär på sig i en smärre evighet.

En affärskvinna (Pamela Sutch) gör sig redo och beger sig ut för att möta en ny dag. Tillvaron förvandlas dock tvärt till en mardröm då hon kidnappas av en häxa. Den otäcka haggan verkar dessutom hungrig...

Rafflande händelser på Pamelas promenad.

Nämen hoppsan hejsan! Vi råkar oavsiktligt ha ramlat in i en W.A.V.E.-festival igen här på Udda Film då vi fortsätter med ytterligare ett mästerverk signerat sunkfilmens regenter. Den här rullen är om möjligt ännu segare än den vi nyss såg* då den dryga halvtimmen endast består av typ fyra utdragna scener. 1: Pamela klär på sig i dryga sju minuter. 2: Pamela går på promenad i knappt tre minuter. 3. Pamela blir bunden och kladdad på av häxan i olika positioner i ca 12 minuter. 4. Det kokas soppa på Pamela i typ elva minuter. Resten är eftertext och en liten "finurlig" epilog. Gosh! Så segt...

Hm, den där lokalen ser bekant ut.

Pamela Sutch är ju en av W.A.V.E.s stora stjärnor men tyvärr inte lika yppig som många andra stjärnor i bolagets stall. Den pryda Laura Giglio är den som döljer sig bakom Häx-Buttericks-masken med tillhörande gummihänder och särk så tyvärr blir vi den här gången blåsta på hennes maffiga lår. Hon lever sig däremot verkligen in i sin roll som häxa. Tyvärr amplifierar gummimasken hennes ständiga häxfnitter och det distar något helvetiskt varenda gång hon öppnar käften.

BETYG: 1(+)/7 Schyst av Pamela att halvstrippa men jösses vad trist det är ändå.

Den kvinnliga #metoo:n.

Laura är nyfiken på hur en rumpa som är hälften så stor som hennes egen ser ut.

It's like we have a twin (sister)!!!

Mat-Tina eller W.A.V.E.-häxa, vilken är din preferens? (Whitson orkade visst inte ens täcka över high tech-tangentborden i bakgrunden)

Soppan får extra krydda om brillor, stayups och trosor behålls på.

Dataelden värmer "grytan". 

Nicht nicht! Inget videoklipp den här gången.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar