What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

tisdag 18 juni 2024

WITCH'S FEAST 2: THE NEXT MEAL (2004) USA, 32 minuter. Regi: Gary Whitson.



Nu är det kokta fläsket stekt!

Såja Gary! Han har nu fattat den adderade sensualiteten när stayups tas på sittande.

Pam (Pamela Sutch) har begett sig till Oldhag för att hitta sin försvunna tvillingsyster. Hon har svårt att tro på ryktena om en gammal häxa som kidnappar folk för att äta upp dem. Snart ska hon dock bli plågsamt varse om vad som faktiskt hände hennes syster.

Flukthäxa approves.

Ja, vi kör vidare med vår spontana W.A.V.E.-festival här på Udda Film. Eftersom ettan var så "bra" körde vi på med tvåan av bara farten. Vi förväntade oss en snarlik kopia på första rullen och till vår förvåning var det inte riktigt samma film - bara nästan.

Ha ha! Vilken lurifax Whitson är. Hon tar på sig en kofta med - röd luva.

I den här delen är Pamelas påklädningsscen ÄNNU längre men Whitson har kryddat den med ett telefonsamtal som presenterar hennes nya karaktär. Regissören har dessutom slängt in en fluktande häxa och han har även lärt sig att det blir sexigare om Pamela tar på sig sina stayups i sittande position. Inte illa av Whitson som inte brukar ta ett skit lärdom av tidigare misstag. 🙂 Inte nog med det. Han har även fått fason på uppmickningen av Laura Giglio i gummimasken så nu distar det inte längre när hon häxfnittrar. Otroligt! 😀

Mer kvinnlig #metoo.

Promenadscenen från ettan har ersatts av ett långt bilåkarmontage som slutar på vischan vid ett öde hus där Pam konstaterar att hennes syster försvann - vilket naturligtvis inte stämmer med ettan då syrran försvann i en park mitt i stan. 😄 Sedan skiljer det sig en hel del från första rullen (Ja relativt...) då Pam smyger omkring i ödehuset innan häxan till slut tar fast henne. Det blir inte heller en evig soppkokning utan Pam ska visst in i ugnen istället (vilket vi aldrig får se) så hon preppas bara lite stiligt av häxan.

BETYG: 2(-)/7 Trots Whitsons alla förbättringar kryper betyget bara upp marginellt då det fortfarande är ganska så astråkigt.

Även Pamela får finna sig i att bli hogtied emellanåt.

Syrran ser inte ut att vara i toppform.

Nu ska hon påken (som ser ut att väga 43g) få!

Stiligt preppad för ugnen.

Komplett med raffset på och även det lilla klistermärket på äpplet.

Nix pix husfix! Inget videoklipp här inte.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar