What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 14 november 2011

DUCT TAPE KILLER (1998) USA, 76 minuter. Regi: William Hellfire.Gaffafetisch någon? (PS. Nej tyvärr, Misty Mundae är INTE med i just denna rulle.)

Tina Krause tar en dusch i sitt gemytliga och välbelysta badrum.

Ett stort jävla grattis till Udda Film som fyller 2 år! Tyvärr uppvisar denna fantastiska kultursajt redan ålderskrämpor vilket visar sig i allt för få inlägg på senaste tiden. Så kan det gå när man måste tjäna pengar, men likt ett föruttnat lik som lämnat graven i jakt på människokött vägrar Udda Film gå mot ljuset och fortsätter således envist att klampa omkring i det kulturella mörkret. Vi firar detta 2-årsjubileum med att sjunka djupt i filmträsket och hänge oss åt gaffatejp. Håll till godo mofos!

Klorofromöverfall där man blir lätt distraherad av den talande hunden i buren i bakgrunden.

Judy (Tina Krause) har återkommande mardrömmar om att ett äckel kloroformerar henne och tejpar upp henne med gaffatejp. Men i slutändan bör hon fråga sig om det verkligen bara är en dröm.

Let the gaffning begin!

William Hellfire, som f ö spelar det gaffande äcklet, för i denna tidiga rulle New Jerseys stolta filmtradition vidare. Staten har ju gett oss briljanta produktioner från bl a W.A.V.E. Productions och den här filmen toppar nog även deras trash-nivå. Stilen är densamma, fast ännu sämre, med samma usla produktion i bästa amatörstil. Vi bjuds på skönt hårt ljus när de smält upp någon strålkastare som ger härliga skuggor på väggarna i någons sunkiga lägenhet. Musikkvalitén känns igen som billigt hemkokt och kamerahanteringen är vedervärdig där inledningspanoreringen sätter tonen. Det roliga är att man hör när kameran zoomar plus att diverse andra fnasljud också framträder tydligt. Till på köpet bjuds vi på skönt stativknarr samt vacker oskärpa när man misskalkylerat kamerans närgräns. Bra jobbat!

William vill ha gaffan i munnen - och vem fan vill inte det?

Ovanstående är ju rätt roliga detaljer, men "handlingen" då? Obefintlig naturligtvis! Det här är inte mer än en fetischfilm - också det i typisk W.A.V.E.-stil - där folk som njuter av att se nakna kvinnor bindas med gaffatejp får sitt lystmäte. -SPOILER ALERT- Allt som händer är att fröken Krause duschar i dryga fem minuter samt kloroformeras och gaffas tre gånger. Sprid ut det på 76 minuter om ni kan! William Hellfire kan minsann. Så även om Tina Krause är en välskapt ung dam och gaffatejp är roligt i största allmänhet blir detta snabbt ett gigantiskt sömnpiller och tankarna vandrar snabbt iväg till veckoplanering eller andra ränksmiderier. Grattis till Udda Film och alla ni som orkar er igenom denna film.

BETYG: 2/7 WHAT!? Inte en solklar etta??? Nä, det är något visst med den otroligt usla amtörnivån och den allmäna sunkigheten som värmer ett Udda Films-hjärta.

Skapligt välklädd herre den där herr Hellfire, för vad är snyggare än ett Ghidra-tröja till ett par UFF-brallor? Men han har ju GAFFA!
Applicera misogyn kommentar här:___

Hoppsan hoppsan, kunde man inte gå så nära med kameran?

William har lärt sig att det kan vara bra att ha några gaffastrippar förberedda när man ska ägna sig åt seriös tejpning.
Meningslösa klipp från filmen. Man kan i alla fall ta in kvalitén!


4 kommentarer:

 1. Grattis på bloggfödelsedagen!

  SvaraRadera
 2. Ett filmtips om du ej redan sett den dvs. Kan vara svår att få tag på, har själv inte lyckats: The Triomph (stavas så), en sydafrikansk helt störd film.

  SvaraRadera
 3. Rättning: The Triomf!
  Regissör Michael Reaburn.

  SvaraRadera
 4. Man tackar på redaktionen både för gratulationer och filmtips.

  SvaraRadera