What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 23 april 2021

COOL CAT FIGHTS CORONA VIRUS (2021) USA, 20 minuter. Regi: Derek Savage.



Vem behöver Anders Tegnell?

Coronaviruset flyger in över det pisstråkiga Nevada-samhället.

Cool Cat lär sina kompisar hur man skyddar sig mot coronaviruset när plötsligt hans nya nemesis Dirty Dog dyker upp!

Men Cool Cat ser allt! (Särskilt när viruspartiklarna är stora som tennisbollar...)

Jovisst! Daddy Cool Cunt är tillbaka och försöker hastigt slå mynt av pandemin som plågar världen. Detta i väntan på den förmodat episka "Cool Cat Stops a School Shooting" som förmodligen kommer trampa över alla sedlighetens gränser. Men skit i det då det är en framtida historia. Denna "humanitära" våffla är endast gjord i upplysningssyfte och inte alls för ekonomisk vinning. D v s...om man bortser från att Daddy D i skrivande stund dragit in 7785$ i en kickstarter-kampanj vars summa ska/skulle läggas på...ja, fan vet för filmen är så enormt amatörmässig att man endast kan utgå från att "skådisarna" fått gratis käk. Han passar förstås också på att använda några minuter på att försöka kränga merch. Bl a då den fräscha specialdesignade coronamasken. Vore inte detta nog så fungerar denna rulle även som promotion-verktyg för ovan nämnda kommande film. Här introduceras ju nya supermobbaren Dirty Dog (Eftersom Butch the Bully nu är för gammal 😪) som ska stå för jävelskapet i skolskjutarfilmen och för tydlighetens skull slängs en skylt upp om den i den här filmen.

Er nye hjälte: Dirty Dog! Han är så elak, för att han säger att han är det.

Som vanligt är det som bjuds helt idiotiskt när Daddy Delirium kokar ihop något. Han glömmer helt sonika att Cool Cat borde ha en mask på sig i filmen, vilket han "listigt" reparerar genom att efteråt försöka kränga just en sådan. Cool Cat boxar också bort de hotande virusbollarna med samma händer som han sedan klappar om sina små flickkompisar med. Motsägelsefullt börjar även kattfan, tillsammans med småflickorna, reta Dirty Dog för att han missade att träffa dem med en vattenballong samtidigt som de konstaterar att "bullies have no friends".

Daddy Cool Cunt låtsas skriva fort på tangentbordet.

Eftersom Daddy Dekis gör sig ovän med de flesta har han själv tagit över röstskådespeleriet för Cool Cat och han gör även Dirty Dogs röst. Detta leder även till att han själv tar på sig rappandet som ska utföras av respektive karaktär. Jodå, vi får två briljanta musikalnummer där det rappas och dansas. Den fullkomligt osynkroniserade dansen skulle kunna skyllas på att musiken givetvis är pålagd i efterhand men i själva verket handlar det mest om att Daddy Dancing Queen har NOLL taktsinne. Detta bäddar som ni också förstår för ett högst intressant rap-nummer. Dirty Dog fullkomligt äger musikalbiten då snubben i kostymen faktiskt har förmåga att röra sig adekvat och själva låten som Daddy Destroyer rappar sönder är betydligt grymmare än Cool Cats aslama beats.

Samtidigt är Cool Cat ute och boogie woogie:ar. Han ÄLSKAR att boogie woogie!

Tyvärr har väl den värsta Cool Cat-hajpen lagt sig och detta hastigt ihopslängda försök att vara relevant är inte superkul. Det är förstås fortfarande superkalkon, motsägelsefulla budskap och allmän dårskap men vi behöver något mer helhjärtat idiotiskt för att komma i rätt stämning. Man kan bara hoppas att filmen vi alla väntar på lever upp till åtminstone hälften av vad titeln antyder. Ingredienserna finns ju där: Daddy Dum Dum-kulas brist på omdöme, det känsliga ämnet, gränslös brist på talang etc etc.

BETYG: 3/7 Även om det fortfarande är kalkonfarm deluxe känns det att detta är ett hastigt ihopslängt hafsverk.

Dessa bilder har inget med någonting att göra. Ändå dröjer sig kameran kvar på dem länge. Först genom en sakta svepning och sen denna helbild. Ingen av personer dyker senare upp i filmen.

Självklart har Daddy Cool Cut-and-Paste inte lärt sig att eliminera green screen-färgläckage. Han har dessutom inte helt lyckats maska in den pålagda bilden i TV-rutan.

Barn skådespelar subtilt.

Här kommer töserna utspringande, hyfsat exponerade i skuggan...

...men asch då! Den ilskna Nevada-solen ställde visst till det för amatörfilmarna.

Såhär kraftigt reagerar flickorna på några grundläggande coronatips.

De må vara söta, men betänk att ni nu bevittnar en stillbild. Vi andra har just genomlidit deras vrålande av "Happy Birthday" - två gånger.

Dirty Dog planerar en ny terrorattack. Ondskan vet inga gränser när han vill kasta en vattenballong på Cool Cat och hans "råtthåriga"* vänner.

När Dirty Dog missar börjar de mobba honom, samtidigt som de proklamerar att mobbare inte har några vänner. Småflickorna förstår inte riktigt problematiken i att ropa "Haaa haaa, you throw like a sissy girl!".

Sen blir det hård boogie woogie när Cool Cats nya smash-hit-rap drar igång.

Som ni ser kan snart Cool Cat ge sig in i den kroppspositiva guldgruvan också. Några säckar "Pussi" till så är nog kroppsvolymen lagom för att starta ett instagramkonto där kroppspositiva prylar med Cool Cats nuna kan krängas. 💰💰💰

Dirty Dog har fått span på ett mobbingoffer!

Fasan är total.

Dirty Dog vet att "once you go black, you never go back".

Fantastiskt! Med hjälp av häxerier och magisk sås har Dirty Dog lyckats materialisera en stor coronaboll! Detta trots att han inte ens tror på corona.

När han kastar den mot Cool Cat och dennes pussy posse eliminerar kattskrället coronan med en rak höger.

Varpå han kramar om småtöserna med sina coronahänder.

Tjejerna älskar Cool Cats bilring.

Å fan? Så hela den här filmen var bara en teaser för filmen vi alla väntat på i åratal nu? Det ska bli en fröjd att se Dirty Dog gå från att kasta vattenballonger till att försöka skjuta sönder en skola! 😆

Dirty Dog kommer och tar dig ungjävel!!! Inte ens Butch the Bully gav sig på att skrämma vettet ur publiken.

Nämen ojdå. Daddy Dårfink glömde visst att Cool Cat skulle ha mask på sig i filmen. Lätt fixat! Släng in ett klipp där kattjäveln kränger dessa klädsamma masker direkt efter filmen.

Jazz hands på det! YAAAA!

Såhär intensivt regisserar Daddy Cool Klant för att få det bästa ur sina aktörer.

Naturligtvis missas inte ett enda tillfälle att kränga den sunkiga merchen.

Den här skulle vi dock kunna tänka oss att strutta runt i.

Tydligen har Daddy Cool Copyright, sin vana trogen, lyckats plocka bort den hela filmen från YouTube så ni får nöja er med några klipp. Här delar kissen ut visdomar och passa sen på att njuta av tjejernas mikrofonspräckande sång.

Dirty Dog i färd med att attackera Cool Cat och hans "råtthåriga vänner".

*Känns termen igen? Jovisst! Allas vår älskade Butch the Bully använde samma term. Tydligen är det universellt  "bully-speak".



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar