What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 9 december 2016

UNDERCOVER VIXENS (1969) USA, 78 minuter. Regi: Paul Hunt.Ge dem nobels fredspris!

Ett utopiskt Mellanöstern där en israel och en arab kan ha en herrekipering tillsammans.

Tre kvinnliga israeliska agenter skickas på hemligt uppdrag bakom arabernas linje under sexdagarskriget. Araberna har dock en dubbelagent planterad hos israelerna så de är informerade om infiltrationen och planerar motdrag.

Rörigt när de israeliska specialstyrkorna ska klä på sig.

Låter det som en rafflande spionhistoria i krigets Mellanöstern? *Gameshow-felljud* Nix, det här är bara en vanlig softcore-rulle där mer eller mindre snygga kvinnor rullar runt nakna och har låtsassex medan styltiga manliga aktörer låtsas leverera dialog och en voiceover för "handlingen" framåt.

Stojigt.

I början är det rätt kul att storyn ramas in av att en israelisk ex-general (James Brand) och en arabisk shejkson Frank Cuva) har en herrekipering tillsammans och de drar denna historia som en tillbakablick på tiden innan det blev fred och kärlek i hela Mellanöstern (!!!) Sedan är det sköna sleaze-poäng på att de israeliska specialstyrkorna utgörs av sexiga kvinnor som givetvis sover helnäck och tar god tid på sig att krångla på sig trosor och BH:ar när de blir väckta av den barska sergeanttanten. Ytterligare bonus är att en av agenterna som väljs ut spelas av söta Monica Gayle som under flera tillfällen under filmen får anledning att vädra busken.

In med tvillingarna i bysthållaren.

Men men... Softcore-rullar har ju en tendens att bli rätt långtråkiga och denna våffla är inget undantag. Långa fejksexscener med arabisk och semiarabisk musik avbryts då och då av en voiceover eller ett kamelfejs. Ja ja, vi vet att det låter skitkul men det är det inte. Gamnackarna avlöste varandra i Udda Film-soffan.

BETYG: 3/7 Egentligen tänkte vi sätta en tvåa men bara för Monica Gayles skull kryper betyget upp på en ytterst svag trea.

Sergeant Tant har tröttnat.

Barbara Streisand gör honnör.

Bara för att scenen var så bra upprepas den en gång till!👍

"Oops ti-hi... Trosorna hamnade visst bak och fram."

Världens sötaste soldat. Monica Gayle frambringar skalden Joe Lynn Turners ord: "I surrender. I surrender!"

Självklart bjuds vi på en galen arab.

Mellanösterns Jimi Hendrix & Mitch Mitchell.

En av agenterna förklär sig till pojke. Synd då att hon stöter på pederasten Hagoub.

Kamel skrattar.

Monica Gayle hamnar i ett harem där den kvinnliga homosexualiteten är vitt utbredd.

Vilket hon snart blir varse. Awhh yeah.

Moloken men söt. Kom igen nu Monica. Det är ju fest!

Vinet piggar genast upp.

Ali plockar fram rock'n'roll-tobaken.

"Seså, det är inte farligt. Det är groovy!"

Stereon går på högvarv!

Nakendansen är ett faktum.

Tyvärr inget videoklipp denna gång. Håll här istället till godo med en bild på Monica Gayle:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar