What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 15 november 2019

UDDA FILM FYLLER 10 ÅR!



På med löjlig partyhatt och blås i tutan som signalerar fest!


Sveriges coolaste filmblogg har nu alltså existerat i ett tioårigt vakuum där vi skickligt lyckats undvika att attrahera nya läsare och även skrämt bort de få som någonsin vågat sig hit. Inte illa urinerat av ett gäng soffliggare som inte ens bemödar sträcka sig efter stoppknappen när en film är för usel.


Vi firar denna bemärkelsedag med att lansera ytterligare en sajt som kommer hamna längst in i cybergarderoben. Det byggs ju lätt upp en bild av total självspäkelse när man ponerar att Udda Film har över 1 000 recensioner och de flesta dessutom har ganska låga betyg. Denna bild skulle inte kunna vara närmare sanningen! Trots denna uppenbara masochism har vi ändå tagit del av ett gäng klart sevärda rullar och det är dessa vi nu samlat på den nya sidan BEST OF UDDA FILM. Detta betyder alltså att våfflor med betygen 5-7 hamnar på denna hederssajt.


Vi har även insett att man måste ha en catchphrase för att cementera sitt varumärke så vi lanserar en sådan jävel också: "I cyberrymden kan ingen höra dig skrika..."


För att hjälpa oss fira denna högtid kan ni sätta in era livs besparingar på PayPal-kontot knappen till höger länkar till. På så sätt kanske vi får råd att köpa kraftiga hamparep vi kan göra rejäla snaror av, hänga oss, filma spektaklet och arrangera att filmen släpps som snuffilm. Det kan vara enda möjligheten att sätta stopp för denna erbarmliga blogg. Your move pretend readers!


Vi avslutar med ett gäng löjliga memes och med att ge oss själva betyget: 7/7 för tio år av att pissa i motvind!










Klicka på bilden för att ta del av spektaklet.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar