What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 18 november 2019

VIRTUAL VENDETTA (2018) Storbritannien, 11 minuter. Regi: Tomos Lewis & Oliver Court.



Virtual Breenius

Schyst öppning med felstavningen på det egna namnet.

En före detta Secret Service-agent vill ägna all tid åt sin son och nobbar alla prestigefyllda jobb och inbjudningar till förmån för kvalitetstid med pojken. En dag mördas sonen och den forne agenten kastas återigen in i en värld av brott och korruption.

Han jobbar på ett botemedel för cancer.

Efter tioårsjubileet här på Udda Film kör vi vidare med en riktigt stark rulle så vi genast kan fylla på vår nya sajt BEST OF UDDA FILM. Att hylla sina hjältar med små tribute-verk blir oftast lökigt och faller platt. Detta är dock sannerligen ett undantag då filmskaparna på ett humoristiskt vis verkligen fångat andan av Neil Breens härliga filmer. Vi imponeras verkligen av deras förmåga att vara roliga när det trots allt är meningen att det ska vara det. Uselheten är lysande framförd utan att bli tonårsfnissig och klippning samt ljud är mästerligt styltiga.

Nej! Inte sonen. 😩

Märkligt nog verkar inte denna film vara en språngbräda för att lansera filmmakarna då det är en väldigt anonym presentation på YouTube. Det är ju synd då det uppenbarligen finns en talang för åtminstone komedi.

BETYG: 6/7 Humor som faktiskt är rolig måste premieras här på Udda Film. Snyggt jobbat!

Episk hyllningsscen. 👏

Självklart en hel del arkivmaterial.

Hacking!

Adekvat SFX.

Laptop-misshandel!

Green screenande in i en virtuell verklighet.

En mer fjärtvänlig diet. 💨

Övermänskliga digitala krafter!!!

Betala priset för din korruption.

Öga för detaljer...

...men med en twist!

Hela rullen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar