What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 9 juni 2023

BLOOD CREEK WOODSMAN (2013) USA, 87 minuter. Regi: Joe Sherlock.



Shit's Creek Sherlock!

Fiser den här enhörningen regnbågar?

När hans fru är otrogen mot honom slår det över för skogshuggaren Bud (Adam Paris) och han massakrerar alla sina arbetskamrater. Sheriffen T.J. Sherlock (Tom Stedham) är på väg att stoppa honom men Bud tar livet av sig. Ett år senare är någon igång och mördar igen och Sherlock måste återigen konfronteras med ett blodigt och traumatiserande fall.

Ooh! En man som klär av sig när han kommer hem. Ska han duscha månne?

Vi kör en Skullface Astronaut-rulle till av bara farten och trots att denna är mycket äldre än den förra* håller den betydligt högre kvalité. Som ni förstår är detta med kvalité ett högst relativt begrepp i dessa lågbudgetsammanhang. Men trots att detta är crap med många amatörmisstag är det överlag bättre regisserat och skådespelat.

Avdelning smakfulla övergångar: 1...

Eftersom det är en slasher blir det många blodiga mord och de är inte speciellt trovärdigt gestaltade. I en scen sågas Jeremiah Benjamin itu med motorsåg och det är plågsamt uppenbart hur han ligger bakom attrappkroppen som sågas itu. I sann Skullface Astronaut-anda blir det också många inte helt motiverade naken/halvnakenscener. Här är tjejerna inte fullt så korpulenta som vi blivit vana vid även om några är på god väg.

BETYG: 3(-)/7 Jo, det är dynga men ganska ambitiös sådan och av klart högra kvalité än vad man förväntar sig av detta filmbolag.

2. Wait for it...

3. Ta da!

Äsch då. Han hade ju precis friat.

Erotiken vilar tung över denna scen.

En rödfärgad gubbe stör i duschen.

Häpnadsväckande effekter!

Jorå, det finns giallo-blask även i denna bar.

Headbanger's Ball.

Hon måste stretcha innan vidare fysiska aktiviteter...

Ånej, han har sett för många Skullface Astronaut-filmer. 😥

Doggie har hittat ett skrovmål.

Kusligt!

Trailer

Ytterligare en trailer - för att ni kräver det.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar