What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 23 januari 2010

WOMEN IN HEAT BEHIND BARS (1987) Japan, 69 minuter. Regi: Junichi Suzuki.
Japansk perversion och dubbelmoral igen.


Vår "hjältinna" på väg in i tukthuset...

Till att börja med skall sägas att den här filmen var på originalspråket och därtill otextad. Kanske hade den dock tillräcklig humorpontetial för att avnjutas ändå? Hade jag sett den här i min glada ungdom hade jag nog tyckt den var skitrolig, saknad textning till trots. Nu har jag ju sett så mycket sådan här pervers skit så jag behöver nog lite taskig dialog som krydda på skräpet för att roas ordentligt.


...där hon glatt välkomnas av de andra intagna tjejerna.

"Handlingen" i korthet: Kåt tjej agerar chaufför åt pojkvännen och hans banditkompisar vid ett rån. Naturligtvis går det hela åt helvete och kåt tjej tas av bängen och kastas i fängelse. Inne på kåken välkomnas kåt tjej av sina cellkamrater med en brutal våldtäkt. ALLA är sadister och svinkåta. Det onaneras friskt i alla celler och vakter samt medfångar ägnar mesta tiden åt våldtäkter. Distributörerna skojade verkligen inte när de satte den engelska titeln... Mot slutet gör fångarna revolt, men avsikten tycks inte vara att fly utan bara att hämnas på vakterna genom att - just det - våldta dem! Kort efter släpps kåt tjej. The end.

Jag är djupt ledsen att jag förstörde all spänning för er genom att avslöja det rafflande slutet...


Vakterna har ett listigt knep för att kåta upp tjejerna: eld! Det vet väl alla hur okontrollerat kåta kvinnor blir av en eldslåga?

Nä, det här blev aldrig speciellt roligt och jag tycker japanerna är ganska tröttsamma med sina bondage- och våldtäktsfantasier. En scen måste dock beskrivas som en klassiker: kroppsvisiteringen på alla fyra. Trots denna enorma förnedring kan de uppradade fångarna inte låta bli att asgarva när en av medfångarna släpper en trumpetfis i nyllet på vakten som just undersöker hennes inre. Äcklerierna fortsätter med att huvudpersonen muggdoppas och sen får sig en otrevlig ansiktsdusch varpå hon tvingas ta en närmare titt på en medfånges blygd. Ja ni hör, det är grovt och sjukt samtidigt som de skenheliga japanerna pixlar en av våldtäkterna och visar i princip ALLT utan att visa just de där stygga bitarna av människoanatomin. Detta var minsann ingen höjdare. Men som sagt, för alla sleaze-rookies kan det kanske vara spännade med denna dynga.

BETYG: 1/7 Fis och over-the-top-misshandel på fängelsegården (med tillhörande ljudeffekt!) ger ändå en poäng.


Se! Hon kan inte värja sig för lågans makt.


Vakten har "fire" i näven och tjejen har "fire down under"...


Som ett lystet rovdjur gör vakten vad han vill då lågan försätter kvinnan i ett paralyserat kåtslag!


Vad är det som är så skoj med den här bilden då? Jo, uppe i högra hörnet pågår en misshandel i fjärran och när man kollar på filmen kan man även njuta av de fantastiska misshandelsljuden.


Typisk japansk pose. Fjättrad kvinna som utnyttjas sexuellt. Zzzzzzzzz......


I en av cellerna pågår en våldtäkt...


...och utanför står en kvinnlig vakt och ler. Vart tog den kvinnliga solidariteten vägen???


Konstigt ljud kommer ut ur fångens anus, tätt följt av illaluktande gas. Det är inte lätt att vara plit alla gånger.


De knästående fångarna garvar för fullt när mänsklighetens största hemlighet avslöjas: kvinnor fiser!


Under sega eftermiddagar i cellen fördrivs tiden med lite muggdoppning.


Pennalismen tar sig även andra uttryck...


Här har en plit tagit fram det stora artilleriet. "Tänd ett ljus å låt det brinna..."


Kvinnoplit får en gentjänst under det stora fängelseupploppet. Notera hur lik denna scen är en scen ur "Day of the Dead"!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar