What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 7 september 2011

JABBERWALK (1977) USA, 98 minuter. Regi: Romano Vanderbes.Mysmondo

Upphetsande dans!

En titt på 70-talets USA genom ett par mondoglasögon. Vi bjuds på märkligheter som Indy 500-tävlingens envishet att fortsätta loppet trots upprepade olyckor, vissa med dödlig utgång; ögontjänardyrkan i en drive in-kyrka samt givetvis massor med aktiviteter med sexuell anknytning.


Ja, vissa damer blir alldeles till sig i trosan.

Typisk mondofilm där man ständigt återkommer till nakenhet och sex men försöker att krydda med lite annat skoj för att inte verka totalt sexfixerade. Detta kan förklara den lite lama inledningen med ett demolition derby tätt följd av Indy 500-spektaklet. Efter det tycks det dock vara läge att öppna "nakenportarna" med ett reportage från "Ms. All-bare America 1975". Denna sekvens inleds f ö med några bilder på kultbandet The Dictators framträdande på galan.

Skön tandmassage.

Det här är ändå en rätt behaglig mondofilm där man slipper en massa bilder på ruttna lik och avrättningar. Det finns förvisso en sekvens från en drive in-begravning där ett "lik" ligger på lit de parade men det skriker vaxdocka om den döingen. Det blir istället rätt gemytligt med allt fokus på sex, särskilt då som det bara stinker 70-tal om denna film. Så det här är väl inget för er pervon som gillar att kolla in ond bråd död. Vi andra som inte är så förtjusta i "riktiga" avrättningar och dödsolyckor kan istället ta in den här rullen som bjuder på lagom underhållning.

BETYG: 4/7 Kanske lite högt betyg men filmen vinner på sin sköna 70-talsstämning.

Skön manmassage.

Kolla in vilken härlig film amerikanerna bjuds på.

Schysta brallor.

Har faktiskt aldrig prövat men är enormt sugen.

Den här herren upplyser oss om de sexuella aspekterna av att tatuera sig.

Predikan i Satans namn.

Eller är det bara en vanlig rockkonsert?

Vem skulle inte vilja bli sexuellt torterad av den här farbrorn?

Flashback till gamla postorderkataloger! Kvinnor älskar att massera ANSIKTET med stavformade objekt.

Hilarious litet suddgummi man kan sätta på sin sekreterares penna. Ja, dom föreslår faktiskt detta.

Bordell för seniorer - Ooooh yeahhhhhh....

Se otroligt sexig dans!

Välkommen till bantningsinstitutet fetto!

Jag var tvungen att flika in det här lilla klippet också...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar