What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 4 september 2011

TORTURED FEMALES (1965) USA, 60 minuter. Regi: Arch Hudson.Tortured viewers?

Hmm, skum inramning på denna bild...

Helen (Denine Dubois) har varit med om något fruktansvärt. Med söndersliten klänning berättar hon allt för den lokale sheriffen (Wayne Ruggles) som hon tursamt nog sprungit på i ödemarken. Hennes berättelse är fylld av förnedring, misshandel och mystiska slavhandlare.

Klart man vaknar med ett leende när man får ta sig en morgontagg.

Det är total grindhouse exploitation vi bjuds på i den här rullen där uppvisandet av nakna tjejer (bara T&A förstås) kryddas med misshandel och en gimp. Det här är riktigt riktigt dåligt. Varför? Jo när man inte ens kan dölja svindåligt skådespeleri med en voice over är det illa. Det finns knappt ett enda rätt i hela filmen, förutom den kvinnliga fägringen förstås. Redan i början sätts tonen med saker som inte ska vara med i bild och detta följs upp med alldeles för långa scener, skrattretande ljudeffekter och blande de osexigaste strippnumren man skådat på film. Faktum är att jag nickade till under strippdanssekvensen, fast det kanske mer berodde på att magen var full med glass?

En usling! Syns direkt på hoodien han har på sig.

Detta till trots var det ändå en lagom underhållande film just på grund av den totala kalkonfaktorn. Gimpens, eller förlåt "Den mongoliske puckelryggens", entré förvandlade verkligen filmen till total slapstick. Ljudeffekterna man lade på åt honom brukar man annars höra i komedier som "Den Elake Polisen". Sedan är det ju kul att våldtäktsoffer inte kan hålla sig för skratt när de blir sexuellt misshandlade...

BETYG: 3/7 Ett skolexempel på usel film kryddad med välformade damer och därmed en hyfsat underhållande rulle.

Inte är det nån tysk film men ändå uppvisas märklig gosedjursfetisch.

Ett svalkande dopp i bäcken är ett måste med en så "het" kropp som fröken Dubois.

Givetvis finns en fluktare på plats.

Åh så skönt med våldtäkt.

Sheriffen är chockad!

Och så ett supersexigt strippnummer.

Kolla in sköna klipp från filmen där det fluktas, flämtas med stängd mun, strippas och så har vi förstås lite gimp-fnitter.


2 kommentarer:

  1. Hahaha, faan vad dåligt! Jag fick lite Twin Peaks-känsla över strippen. Hon rörde sig så knepigt å rummet påminde om det nere i hålet. Tack för att du såg den åt mig så att jag INTE behöver se den.

    SvaraRadera
  2. Värst vad ofta folk är nöjda över att jag "offrar" mig och kollar på filmerna åt dem...

    SvaraRadera