What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

tisdag 12 juni 2012

DIARY OF A SEX OFFENDER (2010) USA, 68 minuter. Regi: John Niflheim.Sunkig våldssexfantasi

Michael visar upplockad fjortis sin fina och mysiga konst.

Michael (Peter Grouse) är en enstöring med existensiella och emotionella problem som är på ett religiöst uppdrag att knäcka koden till livets mening. Hans ledsagare är en mystisk gudomlighet vid namn Iwas. Redskapen är unga korkade brudar och hans metod är våldtäkt och mord.

Aha! Det gamla drog-i-drinken-tricket.

Man hajar snabbt nivån på denna film när man i inledningen ser Michael sitta i en bil och filosofera. För att simulera att bilen faktiskt är i rörelse när man har närbilder på honom har man helt sonika bett honm gunga lite stilla i sätet samtidigt som man har en person utanför bild som gungar bilen. Detta är tyvärr plågsamt tydligt och inte blir det bättre att brusnivån på ljudet ökar tydligt när Michaels voice over börjar.

Let the tafsande begin! Är det f ö en slampig släkting till Phoebe Cates som gestaltar offret?

Det är inte mycket till handling heller då det religiöst existensiella motivet, med satanistiska undertoner, inte är mycket mer än en ursäkt för att knyta ihop de långa våldsamma softcore-sexscenerna. Men vänta er inte någon gore-fest heller då allt knivskärande sker utanför bild då man uppenbarligen inte hade någon FX-kompetens. Som vanligt med sådana här filmer med långa softcore-scener blir det ganska långtråkigt i slutändan och dessutom är upplösningen på filmen ett enda stort "Jaha!?" Gäsp...

BETYG: 2/7 Poäng för nakenhet och halvhyfsat hemkokt psycho-soundtrack. Annars ett sömnpiller.

Gud eller Iwas eller...

...kanske Tanning Mom?

Yeah, palett that ass!

När man får en cerebral orgasm flödar filmjölken.

Lite bondage någon?

Djup existensiell diskussion.

Sex på hög nivå! Något annat som var på hög nivå var ljudeffekterna till detta.

Hoppsan, var det lite för mörkt när ni filmade och ni fick dra upp ljus och kontrast i redigeringen sen? Ja ja...

Lite fotfetischism för er som gillar det.

Lite romantiskt montage för er som gillar det.

Far out maaan...

Inledningen med ovan nämnda bilskak.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar