What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 5 juni 2014

HARD TICKET TO HAWAII (1987) USA, 96 minuter. Regi: Andy Sidaris.Bimbo action

Ron Moss fjollar sig i sköna badbrallor.

Två kvinnliga agenter (Dona Speir & Hope Marie Carlton) snubblar över en leverans av smugglade diamanter och får genast att göra med mottagargangstern Seth Romero (Rodrigo Obregón) som vill straffa dem för intrånget. Tur då att de känner hunkarna Rowdy och Jade (Ron Moss & Harold Diamond) som kan komma till undsättning. Men de har även med en slingrande giftig jäkel att göra...

Ansvarsfull hawaiipolis lämnar bössa utan tillsyn i gummibåten.

Vi börjar redan (som befarat) ångra att vi drog igång den här Andy Sidaris-festivalen här på Udda Film då denna rulle förstås är sämre än den första (http://uddafilm.blogspot.se/2014/06/malibu-express-1985-usa-101-minuter.html). Det positiva är att vi denna gång slipper: country-/bluegrass-orgien, motorporren samt buskisen. "Men då kan det ju inte bli sämre heller???" frågar ni er. Jo tyvärr.

Här ser det lovande ut.

Kalkonnivån är dessvärre ganska tråkig i den här filmen. Återigen är det uselt på alla håll och kanter men inte ofta nog för att man ska dra på smilbanden. Visst kan man le åt att man övergett det sista uns av manlighet man kan önska i en huvudkaraktär genom att ersätta mustaschoida Darby Hinton med den fjollige Ron Moss, som mest är känd från "The Bold and the Beautiful" eller "Glamour" som skiten heter här i Svedala. Härligt är också att han trippar runt i ett par tanga-speedos. Vi kan väl också småle åt de två playboy-bimobosarna när de försöker spela förfärade. Mest borde vi le åt den gifitga ormen som är ett riktigt FX-mästerverk..

Andy Sidaris i en sedvanlig cameo för att visa att även han kan suga på skådespeleri.

...men i denna orm ligger även filmens största besvikelse då vi trodde att den skulle utgöra en mycket större del av handlingen. Det hade gett denna våffla mycket positiv kalkonglans, men icke då. Det är som vanligt mycket T&A i filmen men det märks att vi börjar närma oss en sämre tidsålder här då bimbosarna blir smalare och deras arslen börjar försvinna. Yep, det äckliga barbie-idealet börjar här göra sitt intåg. Nej, det här är en rätt tråkig film och vi biter ihop och stålsätter oss inför nästa Sidaris-rulle.

BETYG: 2/7 Färglös T&A-fest som kunde ha behövt lite mer handdockeorm.

Playboy-intelligentian öppnar mystiskt paket i poolen.

Harold Diamond är mästare på fjollig hockeyfrilla..eller nån kampsport, whatever...

Så här skitnödig blir en vuxen man när han ser en orm på 50 meters avstånd.

Ajdå, fokus!

What? David Bowie i drag?

Varför sprängs en hängande docka? Stay tuned.

Varför ser HBTQ-Bowie så skeptisk ut när en av de få riktigt välsvarvade damerna visar upp sig för honom?

Nähe, det var inte David Bowie..

Actionkamera anno 1987.

Bimbosarna fattar inte hur sexigt skeendet i bakgrunden är.

Skurkarnas tortyrexpert. Tydligen extraherar hon information genom att plåga offret med fitness-poser.

Ärligt talat... Kan man ha en fjolligare leading man? (Ja, det är rakblad på frisbeen)

Ojdå! Verkar som om nån ätit ett McDonalds-mål för mycket...

...och lagt en riktig - ANAKONDA!!! (Förlåt...)

En särdeles lealös människa faller mot sin död.

Trailer

Hela filmen. Och som extra krydda är det en rysk voice over på skiten.

OMVÄRDERING! Denna 6-minutersremix får 4/7 då den radikalt lyfter filmen. Tyvärr sänks totalbetyget av de humoristiska inslagen...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar