What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 21 juni 2014

MAFIA GIRLS (1975) USA, 101 minuter. Regi: Norbert Meisel.Tyska titeln är tuffare

För en del räcker det inte med att ligga med Serena för att nå extas. Lite dödshot hjälper till på traven.

När sonen till en f d högt uppsatt militär hamnar i klammer med maffian p g a skulder och därmed blir misshandlad och dödshotad bestämmer sig den gamle generalen att ta lagen i egna händer och gå till attack. Han kallar in den dekorerade vietnamveteranen Joseph Napoli (Anthony Fortunado) som får rensa upp i maffiaträsket.

Maffian straffar våldtäktsmän hårt...

Nej, Napoli är ingen flicka och några "mafia girls" ser man inte röken av, om man inte räknar in hororna som tillfredsställer alla skurkar förstås - och detta gör de gladeligen i väldigt åskådlig detalj. Ja, vi glider in på ganska blått territorium här på Udda Film då detta är en blandning av gangsterfilm och porrfilm. Följaktligen har vi sexiga Colleen Brennan i en av huvudrollerna, som generalens sekreterare och senare även Napolis älskarinna. Men - hör och häpna - hon deltar aldrig i någon porrscen! Det dröjer t o m till sista scenen innan hon deltar i en sexscen, och då bara softcore. Tur då att det finns så många andra som är villiga att idka riktigt sex i rutan. Bland andra gamla stjärnan Serena som spelar generalens sons flickvän och tillika våldtäktsoffer.

...ligg med bruden utan att komma och du får leva...

Sa vi förresten tur att andra vill idka sex? Kanske ändå inte...eftersom det blir rätt segt att sitta och titta på längre hardcore-scener när man vill vidare i den hårtunna handlingen. Det är kul med de kortare scenerna dock. Filmen börjar ju riktigt skojigt med att generalens son tar sin flickvän på dejt till en strippklubb där en dam dansar till hurtig 70-talsmusik och går upp i brygga så hon har sin muff sisådär en meter från flickvännens ansikte. Classy!

...ejakulera och dö!

Vi bjuds på en del våld och mycket sex. Ibland i dödlig kombination. Det är tydligt att detta är hela syftet med filmen då handlingen tycks vara ihopslängd på en kvart och avslutningen är den fantasilösaste man kan tänka sig. Den duger dock för några skratt.

BETYG: 3/7 Bitvis skojig och 70-talsfrän men tråkig i längden.

"F-får inte kommaaa..."

Mafioso med sexuell aggression. Let me see your samlagsfejs!!!

"Ahh...så skönt..."

"Neeej! Sädesavgång..."

"Jag sprutaaaaAAAARRRRGGGH!!!"

Sucker.

Maffian applåderar föreställningen.

WTF? Colleen Brennan med paltor på halvvägs in i filmen???

Maffiabossens hårda liv. "Hårda"...

Kan vara den lamaste modersklagan i hela filmhistorien.

Det var på tiden Colleen!

Tyvärr, inget videoklipp denna gång.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar