What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 20 augusti 2017

SEX MADNESS (1938) USA, 52 minuter. Regi: Dwain Esper.Syffe!!!

Trodde ni AIDS var en farsot?

När ungdomarna går på sexparty och släpper loss håller sig Millie (Vivian McGill) hemma men syndens lockelse blir för stor när hon vinner en resa till New York och får inviter av filmproducenter. En champagnestinn afton skänker hon sin dyrbara mödom till en samvetslös herre och vips är hennes stundande äktenskap i fara då det nedriga snedsteget fått smittosamma konsekvenser.

ALLA MÅSTE FÅ VETA!!!

Hur lär man folk bäst vad som är moraliskt rätt? Jo, man engagerar ett gäng usla skådisar, kastar ihop en billig film med lite bensprattel och slänger på en uppseendeväckande titel. Vad vi har här är en klassisk exploitation-film maskerad som moralpredikare.

Vedervärdigt snusk som förleder mänskligheten.

Synd att den inte är så rolig som vi hade hoppats. Lite kul är det med burleskshowen där folk blir upphetsade och slutet där Millie bryter ut i ett märkligt asgarv när väninnan på telefon berättar om hur hon funderade på självmord innan hon fann bot för sin syfilis. Resten är dock riktigt långtråkigt och ljudet är uselt då dialogen drunknar i brus. Nej, det finns roligare 30-talsskräp än det här.

BETYG: 2/7 Moralpanik kan vara skoj men inte så värst i det här fallet.

Usch! Lättklädda damer utan moral.

Det leder till något så hiskeligt som...lesbianism!

Arrrgh! Hur kan detta få pågå???

Se den djuriska lust som väcks hos detta äckel!

Ett barn går hem från affären...

Där är han - äcklet!

Oh no! Burlesken har skördat ytterligare ett offer...😱😭

Sexparty med spånken.

Millie är dock hemma med sin trogne fästman.

Men i The Big Apple förleds hon med smicker och champagne.

Ångesten efter att man begått...HOR!

Men vad föreställer egentligen doktorns tavlor..?

SYFFE!!!

En klassisk tiden-går-sekvens. 👍

Hela våfflan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar