What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 19 augusti 2017

YouTube gestapo strikes again!Gamla Udda Film-kollage är det vedervärdigaste som finns!

Eftersom moralmupparna på YouTube envisades med att slå ned på våra ihopklippta små bidrag till filmrecensionerna vi gör här la vi ner den verksamheten för cirkus fem år sedan. Nu ligger ju fortfarande ett gäng kvar på DubbelmoralTuben och då kan det slumpa sig att någon som faktiskt har ännu mindre vettigare saker att göra än vi (som ödslar tid på filmrecensioner ingen läser) känner sig nödgad att rädda mänskligheten från det moraliska fördärv vi står för.

Föremålet för nätindignationen var videokollaget vi hade gjort till följande recension: Tortured Females (1965) Det går ju inte längre att titta på klippet men sist vi kollade kunde man scrolla igenom det om man för markören över tidslinjen. Här kan man då ana att det inte förekommer någon som helst nakenhet alls. En våldtäkt är med men den tog vi med p g a den höga "trovärdighetsfaktorn" då det kvinnliga offret inte kan hålla sig för skratt. Videoklippet avslutas med en gimp som har Piff & Puff-skratt. Ja, ni anar hur fasansfullt depraverad videon är.

Eftersom då JubelidiotTube opererar efter sila-mygg-och-svälja-kameler-principen, där man gladeligen låter folk mörda varandra på riktigt (så länge ingen klagar) och tuttar samt penisar fladdrar förbi en masse, så räcker det alltså med att en humorlös hatare trycker på jag-är-en-idiot-knappen för att PrudeTube ska låtsas bry sig om mänskligheten.

Låt oss komma med en supervild gissning. Den "närmare granskning" de gjorde av vår video var med all säkerhet om den genererar pengar, vilket den självfallet inte gör, och då är det bara att fimpa skiten. Som tur är följer de Hitler och Stalins principer med att befria sig från motiveringar av sina godtyckliga dåd.

Kram till YouTube, hycklare vars kyssar smakar bajs.

EDIT: LOL! Vi testade återigen att trycka på play på videon (OBS! På vår recensionssida) och nu går det hur bra som helst att titta på den. 😃Inga kommentarer:

Skicka en kommentar