What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 13 september 2017

THE DICKTATOR (1974) USA, 95 minuter. Regi: Perry Dell.The Brick-tator

High production value!

Ett serum för att kontrollera överbefolkningen har slagit fel och gjort världens alla män helt sterila. CIA får specialuppdraget att finkamma jordens alla hörn i jakten på fertila män. De hittar fem stycken som får hedersuppdraget som "dicktators", återbefruktare av mänskligheten.

President går på toa. Prutt, plumps. Skitkul...

Välkommen till film två i Uschi Digard-festivalen! Här har vi en lågbudgetrulle som försöker blanda softcore-sex, buskis och politisk satir. Redan vid genrevalet borde man ha förstått att detta skulle bli en katastrof. För att säkerställa magplasket har man engagerat usla skådisar (Ja okej, det säger sig ju självt i en softcore-rulle) och ett uselt inspelnings-team.

Inte världens PK:igaste bild av en afrikansk ledare.

Buskisen är ju ett givet fejlelement men här drunknar även den politiska satiren i en fullkomligt obegriplig soppa och så tar "humorn" totalt över de usla softcore-scenerna så det enda som är sevärt i filmen är förstås Uschi Digards gränslösa kvinnlighet. Scenen med Rene Bond är oändligt "sexig" när hennes blyge dicktator endast har sexuella erfarenheter av får innan och det slutar med att de rollspelar och han slakjuckar henne bakifrån samtidigt som hon bräker som ett får. BOING!

BETYG: 2/7 Mycket svag tvåa som endast kravlar sig upp till denna nivå tack vare Uschi.

Rysk ledare med nåt som liknar en japansk brytning.

Presidenten talar i heta linjen...Jovisst förstår ni.

Det finns även starka kvinnor vid makten.

Dags för lite HBTQ.

På den peruanska landsbygden (i inspelningsstudion)...

...läser bonden porr.

Sen träffar han Rene Bond!

Fårlekar krävs för att få igång bonden.

"Bä..bää..bä-ä-ääää..."

Vi är minst lika glada att se dig Uschi.

Ett klart styrkeprov för "ryssen".

Total buskis. Hhhh...

Jaha ja.

Scen där en av the dicktators hämtas. Så vårt klipp (Se rant här!) blev nedstängt men det här är okej, YouTube? Jovisst. Rasistiska stereotyper och helnäcka tjejer är ju fullkomligt okej. Hycklande jävla mongon!

Uschi bjuder på kussimurra och rumpa. Vi klagar definitivt inte - och tydligen inte YouTube heller. Är det nåt man borde klaga på är det skitmusiken någon har lagt på. Så låter det naturligtvis inte i filmen. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar