What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 29 november 2009

SLASHERS GONE WILD (2006) USA, 77 minuter. Regi: Rob Avery.Zzzzzzzzz.....
 

Den gamla goa motorsågen men tyvärr en typisk lågbudgethockeymask...

Sämsta skit jag sett på länge. Här har vi en riktig lågbudgetsoppa som inte lyckas på några plan. En amatörfilm som endast kan roa filmskaparna själva och eventuellt gröngölingar som inte sett så mycket gore-film förut men hungrar efter blod. Möjligtvis hade denna dynga platsat på den insomnade lokala universitetskanalen där nybörjare fick visa sina försök att göra videofilm.


Wow! Skapliga gore-effekter! (Ett litet miniplus för fogsvansen dock)

Det finns nåt löst tema om att den som är den bäste mördaren vinner evigt liv. Man försöker göra det hela på ett fräckt TV-showvis med "roliga" inslag där folk avlivas på ett "chockerande" vis. Hela skiten går ut på att uppvisa så brutala och bestialiska mord som möjligt men tyvärr faller då hela skiten när man varken har budget eller fantasi nog att genomföra akterna ordentligt. Oftast sker själva dåden utom kamerans synhåll varpå man klipper till exempelvis en mage överöst med tarmar. Snark... "Skådespeleriet" är naturligtvis uselt också och den enda gången jag blev chockad var när jag insåg att det inte bara var amatörer i filmen utan folk som faktiskt kallade sig skådespelare.


Här har vi filmens höjdpunkt: Robyn Griggs spiror.

Nä, denna smörja är så dålig att det inte ens är roligt. Ska jag försöka gräva fram något positivt får jag väl säga att presentatören Alicia (Robyn Griggs) hade schysta lår... Och för alla pervon som förutsätter att en sådan här lågbudgethistoria ska ha en massa nakna brudar på display - glöm det. Någon stackare drar väl upp tröjan någonstans och det finns ett fullkomligt irrelevant klipp där en brud ligger topless på en säng, men that's it.

BETYG: 1/7 - Nackdelen med billig videoproduktion är att vem som helst kan göra sådan här skit.


Glad gubbe.


Galet glad gubbe...


Som sagt, supereffekter...


Denna bild talar väl för sig själv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar