What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 28 juli 2011

BOTOXIA (2006) USA, 9 minuter. Regi: Jai Mitchell.Punkig studentfilm.

Plastikkirurger, det är ena riktiga slimeballs.

Världen lamslås när skönhetsindustrin infiltreras av en laddning giftig botox. Följden blir att mottagarna av det sköna nervgiftet förvandlas till blodtörstiga monster vars enda mål är att konsumera mänsklig hjärna.

Recept för hollywoodfru.

Vi serveraS här en ganska tramsig studentvåffla utan större djup eller expertis vars enda syfte verkar ha varit att roa filmmakarna själva. Med detta sagt är den ändå rätt charmig i sin fåniga lekfullhet. Fedjkblodet skvätter och lågbudgetstämnigen är hög med Turbo Negros toner rullande ur högtalarna. Jag ler nostalgiskt när Red Hot Chili Peppers "Catholic School Girls Rule" sätter igång som ackompanjemang till bilderna av några ninjatjejer utsända av någon supernunna som ska rädda världen. Ja, det här är riktigt dåligt med ett nödrop till slut och dessutom har man i eftertexterna slängt in en helt omotiverad Benny Hill-sekvens. Men det är ändå rätt gulligt och lekfullt i sin uselhet så betyget blir ändå:

BETYG: 3/7 Rätt kass studentfilm med hjärtat på rätt ställe.

Sexigt värre när offer flyr. Pass på för scriptafel...

Under tiden ni funderar över vad scriptan kan ha missat serverar vi en bild på Linda Rosing.

Aha! Boxershorts på offret helt plötsligt. WTF?

Catholic school girls rule.

"W" får stå till svars för sina gärningar.

Ingen vidare reklam för denna filmskola...

Hela rullen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar