What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 10 november 2013

EXTREMISM BREAKS MY BALLS (2000) Sverige, 6 minuter. Regi: Nicolas Debot.

 
 
Förpubertalt

Sova skavfötters...typ.
 
En ung man begår misstaget att både begå hor och rösta på ett högerextremt parti.

Njutning eller smärta?
 
Det korta manuset känns kläckt av en 14-åring och resulterar i en kortfilm som med all säkerhet kittlar vilken 14-åring (ja, pojkar i alla fall) som helst med både grafisk sex och våld. Det ligger förstås en "humoristisk" ton över filmen men roligast är ändå skådespelarnas usla engelska uttal.

Fortfarande inget svar?
 
För man fram sin antifascistiska propaganda på detta taffliga sätt hamnar man snabbt på samma muppiga nivå som nassarna själva. Nåja, schyst initiativ att blanda porr och våld i ung svensk kortfilm men det dröjer länge innan man kommer upp i nivåer som t ex 70-talsrökaren "Breaking Point" av Bo Arne Vibenius.

BETYG: 2/7 Vi ska inte totalsåga detta lilla pekoral när man varit så ambitiös med sex och våld...

ROKS* våta dröm.
 
Tyvärr blir det inget videoklipp denna gång.
 
*Kom igen nu. Vi har redan förklarat vilka ROKS är tidigare här på sajten. Googla då!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar