What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 19 januari 2014

SOUR MILK (2003) USA, 6 minuter. Regi: Joey Smack.

 
 
Amatörsurrealism

Dags att göra slut på skiten.
 
En ung självmordsaspirant (John Carchietta) häller i sig en burk piller innan han beger sig ut i en surrealistisk verklighet.

Flickor och deras lek med dockor...
 
Vi ska snabbt erkänna att vi endast kollade in den här märkliga amatörrullen p g a Misty Mundaes medverkan. Hon har bara en liten biroll som en mobbare på en lekplats men fungerar även som slags levande epilog...eller ja, död i det här fallet. Jo, det är ungefär lika förvillande när man ser filmen som när man läser ovanstående svammel. Filmen pendlar mellan konstambitioner och amatörhumor och är ingen höjdare, trots den strålande stjärnglansen Mundae erbjuder. Vi skrattade dock högt när flickan (Ruby Larocca) lekte med en hitlerdocka.

BETYG: 2/7 En pinne för åsynen av Misty Mundae och en till för hitlerdockan.

Flickor och deras lek med mobboffer...

Filosoferande med en hitlerdocka.
 
Inget videoklipp denna gång.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar