What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 5 mars 2015

THE CAT, THE CUPBOARD AND THE SCREAMING WOMAN (2009) Holland, 14 minuter. Regi: Mr. Psycho.Tiden öppnar alla sår

Desillusionerad.

Traumatiserad av sin pojkväns cykelöde stapplar kvinnan (Mirte Eggenkamp) omkring i sin lägenhet när en olycka inträffar som lamslår henne. Det enda levande väsen som finns i kvinnans närhet är en katt.

Olyckan är framme!

I en direkt fortsättning på (Honey, I'm Going to Ride my Bike! (2009)) följer vi den olycksalige cyklistens chockade flickvän som i sitt tillstånd råkar välta en garderob över sig själv och därmed är fast under dess tyngd. -SPOILER ALERT- Hon försöker desperat vädja till katten som glider omkring i lägenheten men självklart dör hon, ruttnar och blir kattmat. Detta är rätt så utdraget och inte speciellt underhållande förrän det blir riktigt absurt med överdriven gore och maggots, som man f ö frossar ordentligt i. Katten behöver ju inte bli matad under sin långa vistelse i lägenheten då det finns ett helt lik att kalasa på, så när den återvänder till sitt riktiga hem är matte förvånad över vilken toppform kissen är i.

BETYG: 2/7 Mer utdragen och inte lika kul som första delen.

Fångad.

Panik!

Vädjan.

Filmjölk?

Chillax.

Tant väcker kisses intresse.

Nya husdjur.

Daddy's home.

TrailerInga kommentarer:

Skicka en kommentar