What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 16 september 2015

ENTOURAGE (2015) USA 104 minuter. Regi: Doug Ellin.Långt avsnitt

Jobbigt att ha en ljus vy bakom TV:n man försöker titta på.

Efter ett längre avbrott är grabbarna redo att tackla nya utmaningar. Ari (Jeremy Piven) gör comeback och erbjuder Vince (Adrian Grenier) huvudrollen i ett nytt spännande filmprojekt. Grejen är bara att Vince nu även vill regissera filmen. Inspelningen flyter på bra men kostar alldeles för mycket och Ari tvingas åka till Texas för att tigga mer pengar från huvudinvesterarna. Komplikationer uppstår när huvudinvesterarens dryge son (Haley Joel Osment) prompt vill se en förhandskopia och har åsikter om materialet.

Mark "Psycho Eyes" Cuban ger mer utlopp för sin narcissism.

Med viss tvekan bänkade vi oss framför denna film. Eftersom vi är stora Entourage-fans här på Udda Film-redaktionen bävade vi inför tanken på ytterligare ett fiaskoartat försök att göra film av en lysande TV-serie. En glädje fyllde oss dock när Jane's Addictions "Superhero" rullade igång och detta berodde inte på att vi även är stora Jane's Addiction-fans. Nej, när denna signaturmelodi rullade igång kände vi oss hemma i detta förlängda TV-avsnitt.

What? E sätter på bimbos?

Det är vad det handlar om - ett förlängt TV-avsnitt. Varken mer eller mindre. Samma folk, mängder av cameos och även den äcklige Mark Cuban* dyker upp igen. Samma låga sköna nivå och vulgära livsstil. Kevin Dillons sköna karaktär Drama drar som vanligt fram de största flinen tätt följd av Pivens Ari Gold. Vi är glada att man inte försökte göra detta till något det inte är och även om det känns märkligt att detta plötsligt ska vara biofilm är vi glada att återse dessa karaktärer.

BETYG: 5/7 Kanske inte helt välförtjänt betyg då det inte höjer sig över TV-serien alls men serien i sig höll ju en toppnivå, so there you have it.

You know him, you love him.

Billy Bob ser så utmärglad ut nuförtiden att han gott skulle kunna låna lite fläsk av den där "I see dead people"-typen i bakgrunden.

Smickrande målning i bakgrunden.

Stackars Baron Davis som får en rejäl skopa Busey på festen.

Stackars Bob Saget som förtvivlat kämpar mot sin fulgubbighet.

De unga töserna gör det inte lätt för honom.

Vem är mannen med den fräscha tatueringen?

Självklart är det er temperamentsfulle favvoregissör Billy.

E???

Vi identifierar oss totalt med Aris raseri.

Drama på audition med andra superstjärnor.

Vad nu Drama?

AAAAOOOOOOOOOOOO!!!

Yup. Klassisk slomo-walk.

Trailer

Bakom scenerna

Typisk crappig hollywood-featurette

*Dallas Mavericks mediekåte ägare.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar