What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 17 september 2012

BIKINI GIRLS ON DINOSAUR PLANET (2005) USA, 58 minuter. Regi: William Hellfire.Grottnivå - verkligen.

Misty och Lily sniffar på den nya grottflickan.

Dr. Ruby (Zoe Moonshine) skickas med en assistent till en planet mycket lik Jorden för att närmare studera en grupp lesbiska grottkvinnors beteende.

"Åh Gud vad skönt med fejksex!"

Vi avslutar härmed Misty Mundae-festivalen för denna gång då redaktionen inte orkar gå igenom fler astråkiga softcore-filmer för tillfället. I och med längden på den här filmen blev det extra pisstråkigt då dessa eviga fejklebbscener drogs ut i all oändlighet. Ja, för hur kul är det att se någon gnida sin hand runt en bröstvårta i fem minuter? "Sexscenerna" avlöstes i filmen med "snygga" CGI-dinosurier varav en var dålig i kistan, resulterande i en fjärtkavalkad samt tarmtömning. Roligt värre! Det fanns dock en "snillrik" poäng med detta då grottjejerna skulle kasta sig i denna pöl av dinosuriebajs. Nej, det här var varken sexigt eller roligt, endast oändligt tråkigt.

BETYG: 1/7 Det bästa med den här filmen är den fina postern med miss Mundae...

Forskarnas rymdskepp ser mest ut som dekoren för ZTV:s "Estrad" med Peter Siepen. Apropå "Estrad" vill vi här på Udda Film sent omsider beklaga Nalle Knutssons* bortgång. Denne strålande stjärna var en frekvent gäst i nämnda program.

Zoe Moonshine: en okänd och mer talanglös släkting till Shelley Duvall**?

CGI-dinosaurie med diarré.

Fekaliefest.

I god Hellfire-stil slänger vi in lite bilder på brudar som inte var med i filmen för att förlänga plågan
lite.

Trailer som är mycket bättre än själva filmen. (BETYG: 3/7)

 *Den underbare Nalle Knutsson i all sin ungdomliga prakt!


**Shelley Duvall i Kubricks mästerliga "The Shining".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar