What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 14 oktober 2016

DEATHSTALKER 2 (1987) ARGENTINA/USA, 86 minuter. Regi: Jim Wynorski.Från 100 till 0 på tre sekunder

Monique Gabrielle skådespelar.

Deathstalker (John Terlesky) snubblar över Reena the Seer (Monique Gabrielle) som han räddar ur en knipa. I sjävla verket är hon prinsessan Evie och behöver hjälp med att återta tronen den onde trollkarlen Jarek stulit från henne. Hon lirkar därför till sig Deathstalkers hjälp.

Really!? Är detta muskelhunken Rick Hills efterträdare?

Ajdå. Våra värsta uppföljarfarhågor besannas när crap-mästaren Jim Wynorski tar över rodret efter den härliga Deathstalker (1983). Kvalitétssänkningen är förödande. Musiken skvallrar direkt om nivån och så fort den undermåliga dialogen drar igång inser man att ribban ligger på marken. Detta är en hiskelig glimten-i-ögat-orgie. Skådespeleriet är så uselt att det nästan sniffar på Mary Stavins brunnsbottensnivå i Strike Commando 2 (1988).

Detta känner vi igen.

En Wynorski-rulle brukar i alla fall kompensera med rikliga mängder kvinnojuver men till en början får vi istället en massa stulna scener från första filmen. Ett ytterst märkligt grepp för att förhöja produktionsvärdet. Mot slutet luftas det i alla fall lite fler par nyinspelade "mjukvaror".

Monique äter frukt.

Man skulle kunna tro att en addition av zombier i en sådan här film skulle vara ett plus men allt perverteras av den plågsamt lågintelligenta humorn och när vi påpekar att det även slängts in en wrestling-scen i denna "fantasy"-film förstår ni att inspelningsteamet inte brytt sig om något annat än den kokainstinna efterfesten.

BETYG: 2/7 Svag sådan. Bimbofaktorn hjälper en smula så betyget kan kravla sig upp ett hack.

Och så får den här damen åka på samma flygtur igen.

Zombier.

Jodå, "di sma" är representerade igen.

Monique i sin bästa Traci Lords-sminkning. Smakfull sänggavel förresten.

Nu blire wrasslin.

Oj vad skoj...

Ja vi skäms också.

Fler griseknoar samt förstås en fjant med glimten i ögat.

Ja du Queen Kong, du är nog den enda som ger den här dyngan tummen upp.

T o m trailerrösten är crap.

Humor,skådespeleri, manus och regi på toppnivå är något som exemplifieras här.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar