What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 15 februari 2017

EL GORE'S NIGHTMARE (2012) Tyskland, 9 minuter. Regi: El GoreEller vår mardröm?

Den där lägenheten har vi sett förut...

En ung man sitter hemma och kollar på splatterfilm. Han nickar till och börjar drömma horribla mardrömmar där han stympas av en galning. Men är det bara en dröm?

Här orkade man inte ens bry sig om att blurra "Guinea Pig".

En nedskalad version av tidigare filmer är vad vi bjuds på här. Endast ett offer och man går på det "väsentliga" ganska snabbt: Gore. Vi kan se en smärre utveckling här, rent tekniskt, då man slängt in en dollyåkning (som givetvis är misslyckad) och herr Gore har även skrivit musik (som är crap). Tyvärr våldtas även giallo-genren en smula.

Ånävars! Inget kan tysta de entusiastiska pöjkarna på Grindhouse Films.

Men så länge en filmskapare inte fattar att närbilder på dåliga makeup-effekter som är ur fokus inte kan bära en film kommer vi fortsätta ge bottenbetyg.

BETYG: 1/7 En workshop i nybörjar-gore är inte speciellt givande att titta på.

"Killar tänker bara med vad de har mellan benen." Jaså? Förklara då denna hjärna i handleden!

Ett knivset för nybörjar-giallo-kids.

Punk's not dead.

Huga! Det där lär bli blodigt.

Jaså inte det?

Icke sa Niclas. Inget videoklipp denna gång heller.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar