What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 19 februari 2017

PARAPHILIA (2014) Tyskland, 14 minuter. Regi: Tom Heidenberg & El Gore.Sexet blir hetare efter döden

"Titta inte på mig!"

En ung man beger sig ut i skogen för en mysig stund med sin partner - som är död.

"Kom nu älskling så går vi."

Och HÄR sätter vi punkt för den extremt sunkiga kortfilmsfestivalen där alla filmer präglats av El Gore. I denna lilla våffla har han delat på ansvaret med Tom Heidenberg och konsekvenserna av det blir att resultatet tar ett kliv framåt i kvalité och seriositet men även ett kliv djupare ner i perversionens svavelosande träsk.

Ömhet.

Våra sköna tyska vänner har en lång tradition av nekrofilifilm med Jörg Buttgereits "Nekromantik"-filmer som de mest kända exemplen. I den här rullen tar man nekroäcklandet några snäpp längre. Makeup-effekterna är mycket bättre än vad vi sett prov på i alla de andra kortfilmerna under denna festival och även om man fortfarande tydligt kan se spår av gasväven som håller ihop "liket" blir man ändå rätt äcklad av det "sensuella" geggandet.

"Jag är inne i dig nu."

Just geggande är egentligen allt som händer i denna film. Ett pervo smeker, gräver i och förlustar sig på en inplastad döing. That's it. Inte direkt vad vi går igång på här på Udda Film men vi måste erkänna att klimaxen lockade till en liten skrattsalva i filmsoffan.

BETYG: 2/7 Ganska meningslös chock- och äckelfilm men jämfört med tidigare alster är detta ändå en kvalitetshöjning.

Oortodox liktextur. Dock äcklig.

"I flip my tongue like a dike yo!"

"Ah ja ja...Im Gesicht bitte!"

En välförtjänt tagg efter akten.

Inte heller här blir det något videoklipp.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar