What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 15 februari 2018

THE HUMAN CENTIPEDE III (FINAL SEQUENCE) (2015) USA, 103 minuter. Regi: Tom Six.The inhuman comedy piece

Fräschot Dieter skådespelar.

Bill Boss (Dieter Laser) driver ett helvetiskt fängelse ute i öknen och hans sadism vet inga gränser. Guvernören (Eric Roberts) är dock trött på de usla resultaten Boss uppvisar och hotar med att sparka honom. Boss assistent Dwight (Laurence R. Harvey) presenterar då en lösning som drastiskt kommer dra ner på kostnader och dessutom hålla fångarna i schack.

Laurence har lagt till med en klädsam mustasch.

Tom Six väljer att avsluta (hoppas vi innerligen!) denna filmserie med att göra självironisk buskishumor. Han recyclar Laser från Human Centipede (First Sequence) (2009) och Harvey från Human Centipede II (Full Sequence) (2011), refererar till dessa filmer i filmen genom att vifta med DVD:erna och visa filmerna i filmen samt även dyka upp själv i rullen som - sig själv. Det är väl kanske inte något större problem, om man gör det bra. Det gör inte Six. Det värsta är förstås det horribla buskisskådespeleriet. Laser spelar över så Stefan & Krister framstår som lågmälda. Han vrålar konstant i filmen och det tillsammans med hans mindre skojiga tyska brytning gör det ganska svårt att höra vad fanskapet säger. Även hans glosögda lilla partner och Eric Roberts är usla i sitt teaterrevykomiska spel.

En bild på Bree Olson.

Det enda som lyfter filmen från den allra uslaste nivån är de rätt skojiga våldssekvenserna. De är faktiskt rätt roliga. En del av dem. F d porraktrisen Bree Olson i rollen som den svettiga bimbosekreteraren är ju trevlig att vila ögonen på men den som förväntar sig att få se hennes ädlare delar kommer bli besviken. Istället bjuds vi på manliga arslen, pungkulor och penis (i munnen på en av skådisarna därtill).

BETYG: 2/7 Fördomen lever och frodas. "Humor" kan göra skit av vad som helst.

Skogstokig.

Dieter waterboardar på ett sätt som...

...skulle göra Dick Cheney avundsjuk.

Amerikas nerrökta svar på Johannes Brost.

Jo det är det.

"You are tearing me apaaaart, Tom Siiiiiix!"

O-face.

Sött no-swallow-face.

Inte helt vegetarisk rätt.

Jo Dieter, de där var ju trots allt bättre.

Hur man gör om sitt ansikte till ett rövhål.

Innovativ våldtäkt. #metoo

Det är sexigt.

"Var...la jag...de där.. papperen?"

"Åh! Här är de!"

Den ansvarige för detta spektakel.

Kolla! Onkel Kånkel.

Oj vad meta det är!

Tommy "Tiny" Lister i den ovanliga rollen som kåkfarare...

Robert LaSardo är inte heller ett dugg typecastad...

Birdemic? You WISH Tom Six!

Surprise, stomipåsen luktar as.

Geggigt värre.

Koma-rape? Check.

It's going down.

Nya tokerier på G.

Här lajvar de det klassiska spelet "Worm".

Trailer

Här har nån bemödat sig med att klippa ihop dryga 6 minuter av Dieters skrikande.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar